Oficjalna strona internetowego bukmachera 1xBet 🏀 1xBet: zakłady na żywo i na linie ✔️ Kursy zakładów na sport 💵 Gwarancja wypłaty ✔️ Bonusy ⭐️ Zaloguj się w 1xBet i stawiaj zakłady na ca.1x001.com
Zastanawiam się, czy zawsze tak jest, czy to zależy od jakichś konkretnych warunków? Może ktoś miał doświadczenie, gdzie bonus rzeczywiście się opłacił?
Mial ktos do czynienia z winwin ktory jest klonem ruska? O dziwo juz dluzszy czas nie powiazali mi konta i limity nie przeszly ale nie wiem czy to wiarygodny buk czy nie.
Mial ktos do czynienia z winwin ktory jest klonem ruska? O dziwo juz dluzszy czas nie powiazali mi konta i limity nie przeszly ale nie wiem czy to wiarygodny buk czy nie.
Jestem po weryfikacji konta. Krotko mowiac jest ona bardzo uciazliwa i upierdliwa. Dowod obie strony, ss z danymi z jetona i ssy wszystkich wplat do nich, selfie z dowodem na tle maila od nich, potwierdzenie adresu zamieszkania, nastepnie wymyslili sobie obie strony prawa jazdy zamiennie z paszportem lub.. aktem urodzenia a na koniec chcieli selfie z karteczka na ktorej jest dzisiejsza data i ciag wypisanych losowych literek i cyfr. Calosc trwala ze 2 tygodnie bo co kilka dni sobie nowe rzeczy wymyslali. Rejestrowalem sie "za jednym kliknieciem" to moglem grac co chcialem po wysokich limitach. Oczywiscie przy pierwszej probie wyplacie i uzupelnieniu danych limity z 1xbeta i klonow przeszly i konto poszlo do smietnika.