wlaśnie mi też nagle przestała działać, "this app cannot be used in your country" .... a nie było żadnej aktualizacjiDziała wam apka teraz na telefonie? Ewentualnie ma ktoś aktualną stronkę?
Działa wam apka teraz na telefonie? Ewentualnie ma ktoś aktualną stronkę?
apka działawlaśnie mi też nagle przestała działać, "this app cannot be used in your country" .... a nie było żadnej aktualizacji
ktoś ma działającą stronę?
Ponawiam pytanieDziała wam apka teraz na telefonie? Ewentualnie ma ktoś aktualną stronkę?
Co w mojej wiadomości jest śmiesznego?Xddddddd
XDDDDDDDHej
Jestem nowy, piszę tutaj bo tu ostatnie posty są dużo nowsze.
Na 1xbet zleciłem wypłatę środków. Jest w przetwarzaniu. Napisałem na czacie i odpisali mi że żeby wypłata była zatwierdzona muszę wpłacić 12% żądanej kwoty wypłaty, wtedy zrealizują przelew. Też tak macie? To nie jest tak że oni sami pobierają środki na podatek?
Dzień dobry, nazywam się Marian i pracuje w 1xbet, po dogłębnym przeanalizowaniu Pana sprawy proponujemy wpłacenie przez Pana 10% kwoty wypłaty na dowolną zbiórkę na stronie www.pomagam.pl, a środki zostaną niezwłocznie wypłacone.Hej
Jestem nowy, piszę tutaj bo tu ostatnie posty są dużo nowsze.
Na 1xbet zleciłem wypłatę środków. Jest w przetwarzaniu. Napisałem na czacie i odpisali mi że żeby wypłata była zatwierdzona muszę wpłacić 12% żądanej kwoty wypłaty, wtedy zrealizują przelew. Też tak macie? To nie jest tak że oni sami pobierają środki na podatek?