W
33
Do podjęcia to chyba już od dawna nie ma entropay, tylko do wpłat jest.donas własnie wczoraj spowrotem zniknęło ENTROPAY ale nie wiem czy tylko mi bo chciałem podjąć pieniądze czy wszystkim użytkownikom, gdyby ktoś mógł potwierdzić? a co do sepa to na 100% w razie przypału US nic nie udowodni, że to przelew od zakazanego ustawą buka?? pozdrawiam
Jak zrobiłeś Paypalem to sami tam mają napisane z tego co kojarze ze może trwac do 7dni. Jednak z tego co chyba tutaj nawet ludzie pisali to depozyt i tak Ci wroci po jakims czasie na paypal.Z sepa przy kwocie +4 k wychodzi około 7% prowizji....
Wiecie ile mogą pracować nad moim depozytem, który nie doszedł? Czekam od soboty i cały czas słyszę to samo...
tego obawiam sie najbardziej unikalem krypto jak ognia te wahania kursow sa zabojcze jak bedzie jednak trzeba mus to mus.Wypłaty z ruska na kartę bankowa (nie wszystkie przechodzą, tylko te, z których kiedyś depozyt przeszedł) to dla mnie wybór pierwszorzędny. Bez żadnej prowizji, na koncie pieniadze pojawiają sie jako 'zwrot', minus duży za trzy dni robocze zanim zielone pojawią sie na koncie.
Wplaty nadal Ecopayz, choć czuje, ze czeka nas kombinatoryka i nauka kryptowalut.