Muszę napisać, że
1xbet to jednak ścierwo. Gram od 2015 roku, nigdy wcześniej nie było problemów. 29 listopada i 1 grudnia złożyłem 2 depozyty przez paypal. Oczywiście wcześniej wpłacałem tą metodą, dlatego uznałem, że jest bezpieczna, ponieważ nigdy nie było z tym problemu. Łącznie wpłaciłem w tych dwóch dniach dość sporą kwotę. Nie dochodziła, wiec napisałem na czacie. Dostałem wiadomość, że wpłata może wydłużyć się do 24 godzin, po 24 godzinach złożyłem ponownie wniosek, załączyłem skrina z transakcji i czekałem. Mijały dni, na pytania co się dzieje dostawałem odpowiedź, że specjaliści pracują nad moim problemem... Nagle 6 grudnia dostałem odpowiedź, że depozyt jest nieudany i środki z 2 depozytów musiały wrócić na moje konto. Napisałem, że nic nie wróciło i niech nie lecą w bańki, poprosili o wyciąg konta od dnia 1 depozytu i nie ma na nim żadnych zwrotów. Na każde pytanie od 6 grudnia odpowiadają "Pana środki musieli wrócić na konto, depozyt nieudany, kolejne maile będą ignorowane"... To już nawet nie chodzi o pieniądze, choć to jest mocno [CUT], ale podejście do klienta... Dramat jakiś, wiem, że nie odzyskam już tych pieniędzy. Po ponad 3 latach gry i wielu depozytach już nigdy tam nawet nie zajrzę.