Tylko że ta licencja AAMS to jest włoska licencja1XBET.COM W TRAKCIE AKTUALIZOWANIA
Szanowni Państwo!
Jesteśmy obecnie w końcowej fazie uzyskiwania krajowej licencji AAMS. Dostęp do usług 1xbet.com został tymczasowo zawieszony. Mamy nadzieję, że zajmie to nie więcej niż 10 dni roboczych.
10 dni roboczych dobre ????
Zlecony w poniedziałek o 11:20 miałem o 18:30 na mbanku tego samego dnia.dochodza wam sms potwierdzajace wyplate??
Edit : Jak dlugo czeka sie na przelew SEPA.
Zlecony wczoraj o 20 Polskiego czasu, jednak dalej on jest tylko zaakceptowany na stronie, nie wyszedl od nich. Kiedy moge sie spodziewac pieniedzy w mBanku?
Niestey juz nie, tylko mogą grać Ci co wcześniej założyli konta, i to tylko przez aplikacje. Strona zablokowanaDa radę tam zarejestrować się? Bo z tego co widzę nie ma opcji rejestracji jako Polak ????
W ten sposób, że za kilka dni wypłata wróci na Twoje konto 1xbet. Ja tak miałem, gdy zleciłem wypłatę na kartę paysafecard.niestety przez pomyłkę zaczytała się moja karta VISA z Paysafacrd do wypłaty,czy oni wogóle przyjmuja zwroty na kartę? 1xbet wysłał pieniądze podobno 8dni temu i powienienm je mieć już w poniedziałek. Paysafecard piszę że nie miał takich transakcji. pieniądze zaginęły w akcji, jak to można rozwiązac?
Opłata przy wpłacie wynosi 2%, więc to chyba bardzo mało . Wypłaty rób sepą chociaż trochę prowizji za to jest, ale to i tak najlepsza w tej chwili opcja.