a od kiedy przelewy24 służą do wypłaty ? odkąd pamiętam tylko do wpłaty to służyło.Netellera usunęli także.
Wypłacal ktos przez przelewy24? Jak to działa?
a od kiedy przelewy24 służą do wypłaty ? odkąd pamiętam tylko do wpłaty to służyło.Netellera usunęli także.
Wypłacal ktos przez przelewy24? Jak to działa?
1xbet chyba robi najszybsze wypłaty na konto bankowe za pomocą Trustly w sieci.
Przed wczoraj zleciłem ponad 4000zł i wypłata doszła wczoraj przed 11, wczoraj zleciłem kolejną wypłatę wieczorem na prawie 10000zł i kasa już na koncie ????
Nie wygasz takiego hajsu wypłacać na konto? ????Nic tylko koszty przewalutownia.
No ecopayz to chyba jedyne wyjście już terazNie miałem wyjścia, bo inne metody nie były dla mnie dostępne dopiero teraz z ecopayzem rozpoczynam...
Przelewy24.Panowie wplacilem kase przez ecopayz, teraz chce wyplacic z 1xbeta i widze ze juz skrilla i netellra nie ma, czy jest jeszcze jakas strona z Polskim jezykiem do wyplat? Trustly wyglada ciekawie ale nie obsluguja banku Millennium (zenada).
Teoretycznie 2-5dni, ale zawsze miałem następnego dnia roboczego.Witam, korzystam z 1xbet od kiedy nie działa bet365,zazwyczaj korzystałem że skrilla w obie strony i wszystko było ok.Wpłat dokonuje przez przelewy24,przedwczoraj też udało się dokonać wypłaty tą metodą. Dzisiaj podobno nie można dokonać wypłaty tą metodą i skorzystałem z trustly.Od godz.12:00 pieniądzy nie ma ani u buka ani w moim banku, nie wiecie jak długi czas oczekuję się na wypłate?
Pozdrówki
Ja wypłacałem, pieniadze szybko na koncie.Wypłacal juz ktos przez przelewy 24?? Jak dlugo pieniadze ida na konto i czy to w ogole bezpieczne wszak to Polski pośrednik
Dodam, że nawet po kilku dniach oczekiwania odrzucili mi przelew środków na kartę, z której robiłem ostatnie wpłaty do sowietówZa dobrze mi szło i ruski poblokowali mi chyba wszystkie opcje wypłaty, mam kilkaset euro i nie mogę w żaden sposób ich podjąć.. Ktoś miał coś podobnego? Jakaś solucja??