wypłata na skrill bo czterech minutach na koncieJak wypłacacie teraz pieniądze? Nie mam pomysłu jak to zrobić ????
Gram i nie miałem żadnej nieprzyjemnej sytuacji , wpłata przelewy24 a wypłata trustly , bez opłat wszystko działa a kasa była po 4 godzinach na koncie, ale dlatego że grałem bardzo rano i chciałem wypróbować czy działa Gram na apce bo mi blokuje dostawca neta ich stronęWitam. Zapewne to pytanie pojawiło się nie raz ale chce mieć świeże info. Gracie dalej na 1xBet z terytorium Polski? Szczerze mówiąc grałem do 1.07 na 1XBet ale przestałem ze względu na wakacje. Zawsze chwaliłem sobie szybkie wpłaty i wypłaty Skrillem. Jak to teraz wyglada? Jakie są NAJLEPSZE opcje wpłat i wypłat? Ktoś miał jakieś nieprzyjemności związane z grą na tym buku?
Dziękuje i pozdrawiam.
Jesteś pewien, że przewalutowanie, bo wychodzi na to, że raz zżarło ci 0,4% a raz prawie 5%. Nie jest to czasami spowodowane spadkiem/wzrostem kursu BTC?Właśnie wypłaciłem 10zł w BTC i otrzymałem równowartość 9,60zł, następnie wypłaciłem 100zł w BTC i otrzymałem równowartośc 95,27zł. Trochę dużo zżera, ale to przez to że po drodze jest przewalutowanie ze złotówek na euro/ruble/dolary. Ciekawe czy się da zmienić konto w 1xbet na np. euro..
Nie grasz w bitcoinach, tylko w innej walucie. Po drodze jest pośrednik, który musi zarobić i na to nie ma siły. A to i tak lepiej, niż 12% zabrane na dzień dobry w każdym legalnym.powinno zeżreć mniej