Ja wiem, tylko domniemam że gdybym miał konto od razu w EURO to zabierałoby jeszcze sporo mniej.Nie grasz w bitcoinach, tylko w innej walucie. Po drodze jest pośrednik, który musi zarobić i na to nie ma siły. A to i tak lepiej, niż 12% zabrane na dzień dobry w każdym legalnym.
O kursach nie ma co pisać, bo rekompensują one wszystko z nawiązką.
9,60 zł to jest 96% z 10złW takim razie pomyliłeś się w poście, bo napisałeś 9,60, a to jest 0,4%, a nie 4. Musiało to być 6 zł.
Postaw 8000zl w 1xbet na jakies zdarzenie, a w wyplacalnym buku 8000zl na odwrotnosc. Pozostaje Ci trzymac kciuki ze wygra zaklad z wyplacalnego buka. Raz czytalem ze jeden gosc tak robil i jak na zlosc wygrywal typ u buka z ktorym mial problemy a w naziemnym wszystko przegrywal,i to pare razy pod rzad hehe.Wpłacałem przez P24, wypłatę odrzucają prawie 8000...
W jaki sposób wyplacic przez trustly? Nigdy z tego nie korzystałem.
Drogie jestTe ecopayz bezpieczene i dobre czy nie bardzo?
bardzo bezpieczne, nie musisz się obawiac o kase,Te ecopayz bezpieczene i dobre czy nie bardzo?
Dzięki za pomoc, naprawdę.Postaw 8000zl w 1xbet na jakies zdarzenie, a w wyplacalnym buku 8000zl na odwrotnosc. Pozostaje Ci trzymac kciuki ze wygra zaklad z wyplacalnego buka. Raz czytalem ze jeden gosc tak robil i jak na zlosc wygrywal typ u buka z ktorym mial problemy a w naziemnym wszystko przegrywal,i to pare razy pod rzad hehe.
Bezpieczne tylko powiedziałbym ubogie (szczególnie po doświadczeniach ze Srkrillem czy Netellerem). Weryfikacja szybka, zasilanie konta albo długie albo płatne, przelewy błyskawiczne. Sama wypłata jednak to koszt 10E na konto bankowe, plusem jednak jest to że można mieć nawet na poziomie Silver konta w kilku walutach.Te ecopayz bezpieczene i dobre czy nie bardzo?
I tutaj pozytywne zaskoczenie - wypłata po kilku godzinach na koncie, nadawcą przelewu jest Trustly Group. Żadna prowizja nie została pobrana.Trochę muszę jeszcze wypłacić przez Trustly, postaram się dać znać czy tu też jakaś prowizja będzie.