Skrillem ani nie wplacisz, ani nie wyplaciszJak wpłacę kartą to wypłacę na Skrill ?
Solucja jest taka, że wpłać coś bitcoinami i bitcoinami wypłacisz. A jak nie to zagraj u innego buka zakład przeciwstawny, tak by przegrać kasę u Rosjan i po problemiepoblokowali mi chyba wszystkie opcje wypłaty, mam kilkaset euro i nie mogę w żaden sposób ich podjąć.. Ktoś miał coś podobnego? Jakaś solucja
Super poradaA jak nie to zagraj u innego buka zakład przeciwstawny, tak by przegrać kasę u Rosjan i po problemie
To podaj te typy, które na pewno przegra się u Ruskich a wygra gdzie indziej. Chętnie je zagram, skoro posiadasz typy, które NA PEWNO przegrają u Ruskich. A co jeśli skończy z jeszcze większą kasą u nich? Lina i taboret?Solucja jest taka, że wpłać coś bitcoinami i bitcoinami wypłacisz. A jak nie to zagraj u innego buka zakład przeciwstawny, tak by przegrać kasę u Rosjan i po problemie
Ale mądrala z ciebie i tego drugiego usera.Super porada
Inteligentna porada jeszcze raz. Równie dobrze może zagrać za dziesięciokrotność tego, co ma u Ruskich i przetransferować kilka dobrych tysięcy na konto w 1xbet. Środków raczej nie ma nieskończonych, więc zostanie z grubą kasą u nich i żadną możliwością grania dalej. Także "znafco" radzisz bardzo mądrze.Oczywiście, że nie zawsze da się przegrać, ale da się to zrobić, nawet jak nie uda się za pierwszy razem.
.
Teraz jest w takiej sytuacji i wg. ciebie ma nic nie robićzostanie z grubą kasą u nich
Zrób na wpłatę przelew24 a następnie tak wypłac. U mnie dzialaDodam, że nawet po kilku dniach oczekiwania odrzucili mi przelew środków na kartę, z której robiłem ostatnie wpłaty do sowietów
ja wczoraj zrobilem przez przelew24 i mialem w minute po akceptacji na koncieHmmm... Ktoś coś na temat wyłat trustly ? Zawsze dochodziły w 1-2 dni max.
W tym momencie mija 5 dzień roboczy a przelewu nie widać
to jak wbic na tą stronke ?Zrób na wpłatę przelew24 a następnie tak wypłac. U mnie dziala
Wpisujac w google 1xbet , bo wpisujac w przegladarke adres 1xbet.com pokaze Ci sie to gówno gospodarczeto jak wbic na tą stronke ?
a przez "domene vip" https://1xxho.xyz/niestety wyskakuje " Ta witryna jest nieosiąglana"