Mam tak samo, pierwsza wpłata do tej pory nie zaksięgowana, druga po minucie. Rozmawiam z [email protected] i czekam na wyjaśnienie. Coś problematyczni są ostatnio.tak wlasnie pytalem na chacie. powiedzieli, zeby czekac 24h a jak nie dojdzie to wyslac email na [email protected] z potwierdzeniem wplaty i nr konta gracza.
Nie każdy bank obsługuje p24 w weekendy , wiec z tego powodu odrzucaja. Mbank, Wbk działają 24 h/7 i tam wyplaty sa ksiegowane od razuU mnie wszystko okej, wróciło trustly i tak jak pisałem wypłaty przez przelewy24 między pt-nd najczęściej są odrzucane.
Polacy tak mają, że mądrzeją dopiero po szkodzie.przecież P24 to polska firma i ma obowiązek nie realizować takich przelewów. Dodatkowo to dość ryzykowne wpłacać/wypłacać poprzez P24 do nielegalnych.
Skrilla już "przetestowaliście"! Jeszcze trochę takiego 'testowania' i buk podziękuje Polakom całkowicie!Testowo zrobiłem wypłate dziś przez przelewy24
Czekam już ponad 24h na pojawienie się depozytu na koncie.Pana problem został zgłoszony na rozpatrzenie do systemu płatniczego, jak tylko otrzymamy odpowiedź w tej sprawie, Pan zostanie poinformowany o tym, niestety nie możemy zorientować Pana o dokładnych terminach rozwiązania problemu, przepraszamy za wszystkie niedogodności.
Zazdroszczę! A ja nie będe mógł LM obstawić... i 300 wisi w powietrzu... z ciekawości, czy trwało to dokładni 24h?Czekam już ponad 24h na pojawienie się depozytu na koncie.
A wypłata dziś przez przelewy24 znów trwała jakieś 5-10 minut.
edit: właśnie po 24h wpłynęła moja wczorajsza wpłata
Na ten polski adres wysyłałes potwierdzenia? Ja o 17 wysłałem i potwierdzenie z P24, i z konta bankowego, oraz na wszelki historie transakcji 1xbet ze nic nie wpłynęło. I cisza.U mnie trwało to ponad 24h, ale o dziwo po przesłaniu potwierdzeń po 10 minutach pieniądze pojawiły się na koncie
A coś konkretniej szczekaczu?Śmiejesz się z nich a równie dobrze oni mogą pośmiać się z twojej tępoty.
Tylko, że nigdy nie wpłacałem przy użyciu Trustly. Kiedyś wpłącałem tylko przez Skrilla, a potem przerzuciłem się na Bitcoiny. I nawet patrząć na same wpłaty/wypłaty w Bitcoinach to już dawno wypłaciłem w nich więcej niż w nich wpłaciłem. Co więcej- właśnie wpłaciłem dodatkowe 10zł w BTC, zagrałem zakład po kursie 1.1, zleciłem wypłatę w BTC 100zł i została zaakceptowana. Tyle, że jeszcze zostało i tak 500zł do wypłacenia.Jeśli np. wpłaciłeś środki za pomocą Trustly a pózniej wpłacisz za pomocą ecopayz to wypłacić wszystko możesz za pomocą Trustly, ale już za pomocą ecopayz tylko tyle ile wpłaciłeś.
Podjęcie środków możliwe jest jedynie przy wykorzystaniu tych samych danych, które zostały użyte do złożenia depozytu. Jeśli depozyt składany jest za pośrednictwem innych metod płatniczych, to należy podejmować środki proporcjonalnie do wartości depozytów złożonych za pośrednictwem poszczególnych metod płatniczych.jaki dokladnie komunikat ci wyskakuje kiedy zlecasz wyplate bitcoinami i nie przechodzi/