Poziom obsługi klienta tego bukmachera to jest dno i 3 metry mułu. Nie dość, że bombardują formułkami kopiuj-wklej i nikt nie raczy się podpisać to jeszcze wmawiają klientowi, że jest idiotą.
Obstawiłem ostatnio mecz Dota 2, w trakcie zawierania zakładów jak byk napisane było, że format meczu to "Best of 3 maps", chwilę przed meczem okazało się jednak, że format się zmienił na "Best of 5 maps" ale
1xbet nie raczył interweniować poprzez anulowanie zakładów i otworzenie nowych na poprawny format, a zamiast tego po prostu w środku meczu zedytowali istniejące zakłady z "Best of 3" na "Best of 5" i normalnie rozliczyli.
Napisałem do nich w tej sprawie i dostałem odpowiedź, że "format meczy musi Pan sprawdzać samodzielnie" i to nic, że opisują zdarzenie jawnie wprowadzając wszystkich w błąd, a potem sobie zmieniają jak im się rzewnie podoba.
Jeszcze gdyby to była zmiana dotycząca czegoś po "ich stronie" w stylu kursu, sumy, handicapu to bym nie miał się do czego przyczepić bo to ich regulaminy itp ale zmienili fundamentalną rzecz. To tak jak by opisywać, że gra
Polska -
Niemcy w piłkę nożną i mecz trwa 30 minut, a w rzeczywistości trwa 90 i później tylko zedytować sobie zakłady. Albo lepiej, wystawili by
Polska -
Niemcy, a okazałoby się, że jednak gra
Brazylia zamiast Polski ale zakłady nie zostały anulowane, a jedynie ktoś nam pomajstrował przy kuponie.
Żenada. I najgorsze, że ***** takim zrobisz, bo mają wywalone jajca na takich jak my.