Grałem niemalże na każdym buku zagranicznym jak i polskim i z czymś takim nigdy się nie spotkałem. Tragiczny support, na czacie zamiast pomóc klientowi, to robią ''kopiuj wklej'' i w żadnym stopniu nie próbują rozwiązać problemu. Mam na myśli mój proces weryfikacji, który trwał ponad tydzień i mimo wysłania wszystkich możliwych dokumentów, (nawet legitymacji studenckiej), cały czas coś nie pasowało. Skończyło się to dla mnie tragicznie bo wygrałem tam 2 tysiące i bardzo potrzebowałem ich na już i z tej frustracji przegrałem wszystko, razem ze stawką początkową. jak dla mnie to zwykli oszuści, którzy grali na zwłokę żeby coś podobnego się stało( lekkie moje usprawiedliwienie choć zachowałem się jak amator) Bardzo odradzam, jak widać po niektórych wcześniejszych postach jeśli kwota jest spora to nie wypłacają pieniędzy, ja już tam nigdy nie wpłacę choćby złotówki. Jak wiemy nasze hobby jest dość ryzykowne, a tutaj czułem się jakbym był ich wrogiem podczas rozmów z konsultantem na czacie. Jeszcze raz stanowczo odradzam, jeśli nie mamy gdzie zagrać na internecie to lepiej wybrać się do ziemniaka