>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Bukmacher 1xbet - opinie

S 40

spejson1

Użytkownik
Grałem niemalże na każdym buku zagranicznym jak i polskim i z czymś takim nigdy się nie spotkałem. Tragiczny support, na czacie zamiast pomóc klientowi, to robią &#39;&#39;kopiuj wklej&#39;&#39; i w żadnym stopniu nie próbują rozwiązać problemu. Mam na myśli mój proces weryfikacji, który trwał ponad tydzień i mimo wysłania wszystkich możliwych dokumentów, (nawet legitymacji studenckiej), cały czas coś nie pasowało. Skończyło się to dla mnie tragicznie bo wygrałem tam 2 tysiące i bardzo potrzebowałem ich na już i z tej frustracji przegrałem wszystko, razem ze stawką początkową. jak dla mnie to zwykli oszuści, którzy grali na zwłokę żeby coś podobnego się stało( lekkie moje usprawiedliwienie choć zachowałem się jak amator) Bardzo odradzam, jak widać po niektórych wcześniejszych postach jeśli kwota jest spora to nie wypłacają pieniędzy, ja już tam nigdy nie wpłacę choćby złotówki. Jak wiemy nasze hobby jest dość ryzykowne, a tutaj czułem się jakbym był ich wrogiem podczas rozmów z konsultantem na czacie. Jeszcze raz stanowczo odradzam, jeśli nie mamy gdzie zagrać na internecie to lepiej wybrać się do ziemniaka

T 37

ttomekb

Użytkownik
a jak u nich jest z wypłcalności ? no i jak szybko blokuja konto w razie ewentualnych wygranych? pytam bo mam tam konto tylko na niektóre typy które raczej beda wchodzic wiec u nich akurat skutecznosc bede mial spora...

jackoo 201

jackoo

Użytkownik
Jest ktoś w stanie napisać kilka zdań o tym bukmacherze, konkretnie jak to wygląda na dzień dzisiejszy - czy rzeczywiście są problemy z wypłacalnością i weryfikacją.
Zamierzam założyć tam konto bo oferta bardzo bogata i bonus zadowalający.
Pozdrawiam

A 205

amindada

Użytkownik
ja grywam u nich ok, 2 miesiące, nie musiałem nic weryfikować. Wypłaty na Skrill/Netteler bardzo szybkie, ok 30 min , zarówno w nocy jak i w dzień. Dziwi mnie tylko, że na profilu gracza mam inne dane niż moje prawdziwe ( np. inna data urodzenia), zrobiłem edycję , ale po pewnym czasie znowu są inne. Nie ryzykowałbym większych kwot ,tzn. paru tysięcy bo czytałem , że robią problemy niektórym.

dawid126p 2,5K

dawid126p

Użytkownik
Uwaga na stronę mobilną, bo 2 razy zalicza jeden kupon. 3 razy tak miałem, że stawiając jeden zakład na żywo postawiło mi 2 razy.

B 16

bizkitek

Użytkownik
ja wlasnie u nich postawilem kupon podczas ich problemow technicznych. Na poczatku kasa zeszla z konta ale nagle po kilku minutach wrocila na konto i ani sladu po zakladzie.
Jak chce jeszcze raz zagrac ten sam zaklad to mam infomacje, ze juz jest zagrany....na czacie kopiuj/wklej, ze sa problemy techniczne zeby wrocil pozniej....pelna profeska.

jedrula 38K

jedrula

Użytkownik
Przestrzegam przed graniem w tej firmie,moze sie okazac ,ze wygranej nie zobaczy się.
Jezeli juz Ktos koniecznie musi ,to niech najpierw się zwryfikuje.

1 26

1xbet.com

Użytkownik
Witam
Przejrzałem temat poświęcony 1xbet na forum.
Jak widać ile ludzi tyle opinii.
Proszę się nie martwić, jeżeli chodzi o wypłacalność firmy, to nie ma z tym żadnych problemów.
Może przedstawię swoją opinię, choć rozumiem, że większość forumowiczów będzie podchodziła do niej z dystansem wiadomo każdy chwali swoją markę
Postaram się być obiektywny
na początku może zalety
+ Bonus powitalny 100% do równowartości 100 euro
+ Możliwość zawierania zakładów mając zerowy stan konta (rzadkość)
+ Największy wybór zakładów live ( nawet niższe ligi polskiej siatkówki)
+ Największa oferta transmisji live (w tym polska ekstraklasa)
+ Można wpłacić już od 5 zł, minimalna wypłata to 10 zł
+ Wypłaty na skrill dochodzą maksymalnie w 5 minut
+ Strona w polskiej wersji językowej
+ Aplikacja oraz strona mobilna
+ Aplikacja na pulpit Windows
Teraz może o minusach
- Brak polskiego supportu ( trwają zaawansowane prace nad powstaniem polskojęzycznego wsparcia)
- Słabe tłumaczenie strony ( poprawiamy na bieżąco)
- Weryfikacja, często dział bezpieczeństwa prosił o paszport (od maja nastąpi zmiana 2 dokumenty ze zdjęciem lub jeden plus rachunek za media)

Jeżeli macie jakieś dodatkowe sugestie, uwagi lub pytania zapraszam do kontaktu przez naszego fan page 1xbet [.] com
Wpisałem w ten sposób, aby uniknąć posądzeń o pozostawianie linku.

1 26

1xbet.com

Użytkownik
jak można postawić zakład mając zerowy stan konta?
Wygląda to tak
Jeżeli masz postawiony ale nierozliczony zakład ( jedno lub więcej spotkań na kuponie jeszcze się nie rozpoczęło lub trwają)
możesz użyć opcji na kuponie &quot;Dostępny Advancebet&quot; kliknij zobacz
pojawi ci się maksymalna możliwa stawka jaką możesz użyć.
Po rozliczeniu kuponu który był w trakcie gry - stawka zostanie odjęta od wygranej.

T 2,9K

tomek009966

Użytkownik
Jak jest z tymi płatnościami skrillem? Nadal trzeba czekać na zaksięgowanie środków na koncie 24h czy to tylko sporadyczne przypadki? Chciałbym wpłacić.

L 124

lemko

Użytkownik
Samo &quot;Advancebet&quot; możecie przetłumaczyć na &quot;zakład z góry&quot; albo &quot;zakład z wyprzedzeniem&quot;.

1 26

1xbet.com

Użytkownik
Jak jest z tymi płatnościami skrillem? Nadal trzeba czekać na zaksięgowanie środków na koncie 24h czy to tylko sporadyczne przypadki? Chciałbym wpłacić.
Znane mi są tylko dwa przypadki w których trzeba było czekać taki czas na księgowanie
Zazwyczaj wpłaty ze skrill są automatyczne a wypłaty często to kilka sekund.
Co do pytania forumowicza &quot;Pszczółka&quot; nie mam możliwości pisania prywatnych postów, zbyt krótko jestem na forum.
Proszę o kontakt z naszym fan page

A 205

amindada

Użytkownik
Dlaczego na moim koncie w profilu gracza pojawiają się inne dane niż te które ja podałem sam wygląda na to zmieniają się one automatycznie dla mnie to dziwne i wygląda to tak jakbyście celowo zmieniali sami żeby później przyczepić się ze dane są niewłaściwe. Drugie pytanie to jak u nas można dokonać wpłaty przez paysafecard bo po wyborze opcje pojawia się jakieś dziwne okienko.

1 26

1xbet.com

Użytkownik
Dlaczego na moim koncie w profilu gracza pojawiają się inne dane niż te które ja podałem sam wygląda na to zmieniają się one automatycznie dla mnie to dziwne i wygląda to tak jakbyście celowo zmieniali sami żeby później przyczepić się ze dane są niewłaściwe. Drugie pytanie to jak u nas można dokonać wpłaty przez paysafecard bo po wyborze opcje pojawia się jakieś dziwne okienko.
Witam
Dane nie zmieniają się automatycznie
Co masz na myśli &quot;literówka&quot;
Co do wpłat przez PSC masz do wyboru, aż trzy okna tej metody płatności
w zależności od regionu.
Po kliknięci butonu pokaż wszystkie metody płatności, ostatnie okno z logo PSC jest aktywne dla graczy z naszego regionu.
UWAGA!!!!
Jeżeli chcecie skorzystać z bonusu, zalecam dokonywania wpłaty przy użyciu
- skrill
- kart kredytowych
Lub innej metody którą przy ewentualnej weryfikacji będziecie mogli przedstawić

1 26

1xbet.com

Użytkownik
W czym problem
Cieżko odpisywać na pytania
Jezeli forumowicz pisze Również z chęcią opowiem swoją historię.&quot;
Co do weryfikacji, jest to jeden z mozliwych sposobów weryfikacji