Ma ktoś pojęcie o co chodzi, jak liczone są te ich bonusowe punkty? Pytałem o to na czacie, wysłałem tez maila do supportu i odpowiedź jest jedna: "punkty liczone są indywidualnie dla każdego gracza". Pytania bardziej szczegółowe np. czy za zakłady przegrane czy wygrane, czy istnieje jakiś konkretny przelicznik pozostają bez konkretnej odpowiedzi, zbywająca formułka - myślę że oni chyba sami tego nie wiedzą ???? Sprawdzam to saldo co jakiś czas, raz dostałem 4000, teraz blisko 3000pkt, w praktyce można to wymienić na darmowe zakłady. Jak ktoś tam gra/grał to warto sprawdzić, zakładka "1xBonus" --> "1xPromo", należy nacisnąć pomarańczowy przycisk "Informacje o punktach promocyjnych". Może też coś znajdziecie, cholera wie...
Jeszcze jedno - dostał ktoś od nich tzw. "osobistą domenę"? W wielu firmach grałem, wiele rzeczy widziałem ale to jest chyba ewenement na rynku.
1xbet to dziwny, dziki, wymykający się logice i standardom - mogę więc w pełni świadomie to napisać - prawdziwie ROSYJSKI bukmacher ????