Nie odzyskasz na 100%Tak. Szkoda słów. Ktoś ma wtyki u ruskich, albo wie co zrobić, żeby odzyskać hajs? Odwdzięczę się
Nie odzyskasz na 100%Tak. Szkoda słów. Ktoś ma wtyki u ruskich, albo wie co zrobić, żeby odzyskać hajs? Odwdzięczę się
Laska z czatu: :"Proszę uważać co Pan pisze"Nie odzyskasz na 100%
Miałeś Google authenticator ? Jestem ciekaw czy to też mogą obejść, bo jednak to nie oni te kody wysyłają.Tak. Szkoda słów. Ktoś ma wtyki u ruskich, albo wie co zrobić, żeby odzyskać hajs? Odwdzięczę się
Właśnie używa ktoś tego jak wtedy z logowaniem i wypłatami?Miałeś Google authenticator ? Jestem ciekaw czy to też mogą obejść, bo jednak to nie oni te kody wysyłają.
To nie jest tak. Pisałem, że pieniądze wyprowadzają pracownicy, a nie Spółka. To idzie na ich prywatne konta. Są sposoby, żeby ustalić krąg ludzi za to odpowiedzialnych lub osobę, która to zrobiła.Nie odzyskasz na 100%
Z ruskim bukiem chcesz ustalać takie rzeczy. Przecież ten bukmacher ma w nosie klientów. Wiem bo gralem tam 10latTo nie jest tak. Pisałem, że pieniądze wyprowadzają pracownicy, a nie Spółka. To idzie na ich prywatne konta. Są sposoby, żeby ustalić krąg ludzi za to odpowiedzialnych lub osobę, która to zrobiła.
Oczywiście, że nie z nimZ ruskim bukiem chcesz ustalać takie rzeczy. Przecież ten bukmacher ma w nosie klientów. Wiem bo gralem tam 10lat
Pisałem o tym już dawno temu, nie pomoże żadna identyfikacja i systemy zabezpieczeń. Oni mają system generujący kody i nie muszą wchodzić na Waszego maila czy przechwytywać wiadomości SMS żeby włamać się na konto. Wypłacajcie pieniądze, póki możecie i przestańcie tak grać. Widać tyle przypadków to za mało, że niektórzy zabezpieczają się dodatkowo, żeby nadal tam grać.A tak wogole to jestem na sto procent pewny że te włamy to ich wewnętrzna sprawa ktoś to robi kto ma dostęp do systemu i tych smsow z kodami.
tak - z tym, że sami go przeprowadzili.Mi ktoś z kanadyjskim IP zmienia bez przerwy haslo w 1xbecie. Cos jest na rzeczy, mieli na pewno atak hakerski.
Chyba już dawno nieaktualne. Pisałem i nie przyjmują juz PolakówKonto można założyc, ale trzeba zmienic kraj i pozniej do nich napisac