>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Bukmacher 1xbet - opinie

basturk77 9,9K

basturk77

Użytkownik
Czy dalej ma ktoś z Was problem ze zmianą lokalizacji na Polskę? Zarejestrowałem na Rosję i non stop na czacie piszą, że nie przyjmują graczy z Polski, więc mi nie zmienią.

K 5,6K

kajo88

Użytkownik
Czy dalej ma ktoś z Was problem ze zmianą lokalizacji na Polskę? Zarejestrowałem na Rosję i non stop na czacie piszą, że nie przyjmują graczy z Polski, więc mi nie zmienią.
Mi jakiś czas temu pisali, że mam wybrać inny kraj, grać i się nie przejmować - ew. weryfikację mi przyjmą na polskie ID - w sumie u rusków to wszystko jedno, jak będą chcieli to hajs zawiną tak czy siak :)

U 0

Usunięty użytkownik 174558

Gość
U mnie zmiana dns nie pomaga, ciagle odmowa dostepu. Dns mam ustawione na ruterze i na kompie i lipa

basturk77 9,9K

basturk77

Użytkownik
Pan z czatu twierdzi, ze nie zmieni lokalizacje, ale mogę grać byleby imię, nazwisko, data urodzenia i numer dowodu był prawidłowy. Telefonu nie muszę weryfikować. Tylko teraz jak najlepiej wpłacać kasę, bo muchbetter najbardziej mi pasuje, ale nie przejdzie bez zweryfikowanego numeru?

basturk77 9,9K

basturk77

Użytkownik
Tylko ja jestem taki dziwny czy was tez tak drażni, że w piłce ręcznej na 1xbet mamy zespół HROBRY Głogów? :D

N 0

n1qq

Użytkownik
Z mojej strony gorąco polecam 1xbet. Przeważnie stawki mam wyższe niż u innych Bukmacherów. Gram z Norwegii więc VPN nie potrzebny, ale jak przylatuje do Polski to NordVPN działa zarówno na PC jak i Telefonie. Ogromna ilość zakładów i opcji no i co dla mnie najważniejsze - czytelny interfejs.

basturk77 9,9K

basturk77

Użytkownik
Kto z korzystających z 1xbet gra na PC - jaka jest najnowsza witryna?
Od czego zależy, czy transmisja jest dostępna czy wyskakuje "not available"?

B 145,7K

bartezgambler

Znawca - Polityka
Zwracam uwagę wszystkim grającym w rosyjskich bukach, wasze dane osobowe mogą zostać wykorzystane do różnych celów.

Otrzymane punkty reputacji: +80
Do góry Bottom