Musisz zmienić dnsy na googlowskie i będzie działać. Wpisz na youtube jak to zrobić, ogarniesz w minutę i po sprawie.Dzisiaj mi wywala komunikat, że strona niedostępna w twoim kraju - też tak macie?
Mi jakiś czas temu pisali, że mam wybrać inny kraj, grać i się nie przejmować - ew. weryfikację mi przyjmą na polskie ID - w sumie u rusków to wszystko jedno, jak będą chcieli to hajs zawiną tak czy siakCzy dalej ma ktoś z Was problem ze zmianą lokalizacji na Polskę? Zarejestrowałem na Rosję i non stop na czacie piszą, że nie przyjmują graczy z Polski, więc mi nie zmienią.
Musisz coś źle robić - u mnie działa bez problemu. Operuj na apce na telefon w takim razie jest o wiele wygodniejsza niż strona.U mnie zmiana dns nie pomaga, ciagle odmowa dostepu. Dns mam ustawione na ruterze i na kompie i lipa
Jeton. Bez oplatPan z czatu twierdzi, ze nie zmieni lokalizacje, ale mogę grać byleby imię, nazwisko, data urodzenia i numer dowodu był prawidłowy. Telefonu nie muszę weryfikować. Tylko teraz jak najlepiej wpłacać kasę, bo muchbetter najbardziej mi pasuje, ale nie przejdzie bez zweryfikowanego numeru?
Max 15minPanowie a wypłaty na tego Jeton wallet jak długo idą?