A jesli ktos pisze, ze kurs spadl z 2,3 na 1,6 to jest gigantyczna wartosc na zdarzenei przeciwne wiec tylko uderzac (ewentualnie robic surebeta soczystego)
Nie wiedzialem jak z tymi kursami jest odpuscilem sobie robic nowe konto u zlodziei. DziekiChyba czegos nie rozumiecie. Kursy spadaja na wszystkie zdarzenia po zalogowaniu a nie na jedno ktore chcecie zagrac. Nie ma tam zadnego surebeta. Ponizej wklejam kursy sprzed zalogowania sie na moje konto i po. Przed zalogowaniem 1.68 - 2.15. Po zalogowaniu 1.48 - 1.80.
Pokaż załącznik 345
U mnie kolejne spadki są po postawieniu pierwszego zakładu. Gdyby się chciało zagrać kilka takich samych ze wzgledu na limity. Nagle z kursu 1.80 robi się 1.30Chyba czegos nie rozumiecie. Kursy spadaja na wszystkie zdarzenia po zalogowaniu a nie na jedno ktore chcecie zagrac. Nie ma tam zadnego surebeta. Ponizej wklejam kursy sprzed zalogowania sie na moje konto i po. Przed zalogowaniem 1.68 - 2.15. Po zalogowaniu 1.48 - 1.80.
Pokaż załącznik 345
Lacze sie z Toba w bolu. Nie wiem jak u Ciebie ale ja moge postawic tylko jeden zaklad na dane zdarzenie. Przykladowo jesli limit na jakis bet wynosi na moim koncie 100zl to jesli postawie pierwszy zaklad za 1zl to pozniej drugiego takiego samego obojetnie z jaka stawka juz nie moge postawicU mnie kolejne spadki są po postawieniu pierwszego zakładu. Gdyby się chciało zagrać kilka takich samych ze wzgledu na limity. Nagle z kursu 1.80 robi się 1.30
Nie powiem bo do niedawna tam grałem duże kursy jak znalazłem ciekawy mecz którego nie było w ofercie innych buków. Ale w końcu zlimitowali mnie do jednego zakładu na zdarzenie i przygoda się skończyła.
melbet, 22bet, astekbet, 1xbit (chyba tylko bitcoiny), betwinner (kiedys teraz nie wiem)Witam, czy ktoś gdzieś ma listę wszystkich klonów 1xbeta?
Wygrywasz te tysiące euro tak jak w swoim temacie? Gdzie miałeś wszystkim udowodnić zarobek 300j. a skończyłeś nie nieudanych podbojach UFC?Jeśli chcecie zarobić tam parę groszy to trzeba tam pokazać się jako idiota. Przegrać tysiąc czy dwa tysiące euro, grać taśmy, przekręcić na slotach... Dzięki temu kilka z moich kont ma status VIP, mam telefon do osób odpowiedzialnych za "moje konta" i mimo iż balans jest już znacznie do przodu tj. ponad 15k euro na wszystkich kontach łącznie, to nadal myślą, że to kwestia szczęścia.
Oczywiście od czasu do czasu zagram zupełne idiotyzmy aby pokazać iż mają rację - niech jak najdłużej trwają w przekonaniu iż to oni mnie ograją