>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

19 kolejka Ekstraklasy

Status
Zamknięty.
TommyTSW 53,1K

TommyTSW

Forum VIP
Legii niezwykle cięzko gra sie z Odrą u siebie i chyba granie na 1 nie jest adekwatne z kursem zwłaszcza że braki w L nie są małe, co do undera to typ jak najbardziej trafny w przypadku korzystnego wyniku dla Odry.
Co do konfrontacji Lecha z Jagiellonią kurs podobny czyli 1.2/1,25 a bardziej warto postawić over (przynajmniej tak mi sie wydaje) Jagiellonia zrobiła postępy i po ostatnim meczu z pewnością jest cisnienie na wywoz punktów z Poznania z którego w zeszlej rundzie punkty juz wyjezdzaly, jak ktos powiedział (J) to nie ten sam zespół co w zeszłej rundzie wynik z Arką 3-0 mowi sam za siebie choc mogło byc więcej ;) NIe neguje że Lech wygra bo są faworytem, jednak ryzyko o wiele większe niz kurs, Lech jest troche przemęczony i jak zlekcewarzy Jage może być ciekawie ;P

uzytkownik-23347 790

uzytkownik-23347

Użytkownik
Odra tutaj na pewno będzie chciała wywieźć nawet 3 pkt. Drużynie z Warszawy będzie bardzo ciężko w tym spotkaniu (a przynajmniej powinno) , mają kilka braków w kadrze , więc łatwo nie będzie , a do tego Legionistom zawsze ciężko grało się z Odrą Wodzisław , a te mecze stały na nienajgorszym poziomie , także wynik może być różny . Ja jestem skłonny mimo wszystko postawić na Legię , ale jeśli nie wygrają , to dla mnie wielkiej niespodzianki nie będzie.

sieku 31

sieku

Użytkownik
To warto jeszcze wspomnieć że i Odra osłabiona przyjeżdża bo bez podstawowego bramkarza...

TommyTSW 53,1K

TommyTSW

Forum VIP
rzepek jaki jest sens po tym co piszesz ryzykować kurs 1.25 nawet singla stawiac za 100zł zeby wygrac 25 ;)

uzytkownik-23347 790

uzytkownik-23347

Użytkownik
rzepek jaki jest sens po tym co piszesz ryzykować kurs 1.25 nawet singla stawiac za 100zł zeby wygrac 25 ;)
TommyTSW , nie będę stawiał na kuponie jedynie Legii , bo to rzeczywiście nie miałoby sensu , jeszcze z jakieś dwa mecze dołoży się nawet z kursem 1.5 i gitara :jezora:

nazimek 0

nazimek

Forum VIP
Kolejka obywa się praktycznie bez niespodzianek. Dzisiaj nie przewiduję żeby Legia i Lech straciły punkty. Będą raczej pewne zwycięstwa gospodarzy.
Teraz mała uwaga, gdzie jesteś panowie krytykanci mojej osoby? Bełchatów oglądałem przez 50 minut i prezentował się tak jak pisałem. Nic szczególnego. A gwiazda ze wschodu jest taka świetna, że nie zagrała nawet minuty 8)

konrad140 2,5K

konrad140

Forum VIP
VS

⚽ Lech Poznań (-1 gol) - Jagiellonia 1 2
▶ Unibet

Dziś o 17 przy ul Bułgarskiej ciekawe spotkanie w ramach 19 kolejki Ekstraklasy. Ciekawe a to dlatego że spotkają się dwie drużyny które bardzo dobrze rozpoczęły rundę wiosenną. Lechici są po cięzkim , jak że szczęśliwie zakończonym boju w Bełachatowie gdzie bramka w doliczonym czasie gry Roberta Lewandowkiego dała im zwycięstwo na Gieksą 3:2. Natomiast Jaga przed tygodniem rozgromiła u siebie jak by nie było silną Arkę 3:0. W tamtym meczu błysnął wracający do naszej ligi Frankowski gdzie zdobył dwie bramki.
Wydawało by się że Poznaniacy po takim meczu w Udinese mogą się załamać bo blisko byli awansu , jednak tak się nie stało co zresztą potwierdzili ostatnio. Kolejorz jak wiadomo walczy o mistrzostwo Polski. Póki co ma 2 pkt przewagi nad Wisłą i Legia tyle że od Krakowian ma jeden mecz mniej. W przypadku wygranej powiększą swoją przewagę na nimi do 5 pkt. Mogą również śmiało liczyć że po dzisiejszej kolejce powiększą swoją przewagę i nad Legią która dziś gra u siebie z rozpaczliwie broniącą się nad strefą spadkową Odrą tym bardziej że Legia w meczu z Polonią Wa-wa kompletnie nic nie pokazała. Franciszek Smuda ustawia swój zespół inaczej niż inni trenerzy z Polskiej ligi. Lubi grę bardzo ofensywna , i bez względu na wynik chce żeby jego zawodnicy atakowali przez cały mecz grając do samego końca. Zresztą Lech to najskuteczniejszy zespól , strzela prawie dwie bramki na mecz , a i również defensywę mają również bardzo dobrą. Zresztą mając w obronie Arbolede czy Bosackiego to nie może to dziwić ???? . w tamtym sezonie Lech już mierzył się z Jagą i rozbił gości aż 6:1.
Jaga mimo ostatnio wysokiego zwycięstwa to mnie jeszcze jakoś nie przekonuje. Dziś po za tym nie wiadomo czy zagra strzelec ostatniej bramki z arką Paweł Zawistowski. Po za tym to co grają Białostoczanie na wyjazdach to dla mnie jest to &quot;śmieszne&quot; ???? W 9 meczach strzelić 2 bramki to jest to delikatnie ujmując słaby wynik :] po za tym jako jedyny zespoł w naszej lidze nie odnieśli jeszcze zwysciestwa na wyjeździe i raczej nic na to nie wskazuje aby to zwycięstwo odnieśli dziś przy Bułgarskiej.
Reasumując. Jaga moim zdaniem Jednym meczem furory nie zrobiła. Lech natomiast Zagrał w tym sezonie już 3 ważne mecze i w sumie strzelił 7 bramek. I w każdym z tych ważnych meczów grał dobrze lub miał fazy meczu bardzo dobrej gry. Sądzę że będą dziś chcieli mocnym akcentem odskoczyć rywalom wygrywając przynajmniej 2:0. Choc mój typ na to spotkanie to 3:1.​

legionista696 1

legionista696

Użytkownik
Nie zgodzilbym sie z Tobą konrad. Jaga poczyniła dobre transfery w zimie przede wszystkim kupując Franka i Grosickiego. Tych 2 zawodników będzie ciągnąc atak Jagi, i myślę że obronę Lecha mogą zwojować. Lech gra ostatnio mecze co 3dni. Na polskie realia takie cos moze byc bardzo meczace, bowiem polscy zawodnicy nie są przyzwyczajeni do takiej gry. W Lechu baardzo wątpliwy występ Stilicia który ma gorączke, a on jak wiadomo jest mózgiem drużyny i bez niego ofensywna może być o wiele mniej skuteczna. Lech powinien dzisiaj wygrać, aczkolwiek ja sądzę że 1ną bramką , Jaga myślę że też coś ukłuje, a gdybym miał się tu bawić w dokładny wynik to byłby to typ na 2-1 dla Lecha, aczkolwiek nie zdziwię się jeśli będzie tu np. 1-1. ????

J 19

jajo

Użytkownik
Lech Poznań - Jagiellonia Białystok 17:00 (C+ sport)
typ: obie strzelą
kurs: 2,2
buk: bwin

Przewidywane składy:

Lech Poznań: Turina - Wojtkowiak, Bosacki, Arboleda, Djurdjević - Injac, Bandrowski, Murawski - Stilić, Rengifo, Lewandowski.

Jagiellonia Białystok: Gikiewicz - Norambuena, Staňo, Skerla, Król - Jarecki, Hermes, Zawistowski, Bruno - Frankowski, Grosicki.

Trzeba zaznaczyć, że występ zmagającego się z grypą Stilica stoi pod znakiem zapytania. Jednak nie na tym chcę się skupić w tej analizie. W to, że Lech zdobędzie gola i bez Bośniaka wierzą prawie wszyscy. Ja chcę przekonać, że bramkę zdobędą też &quot;Pszczółki&quot; z Białegostoku.
Jaga w pierwszej kolejce rozbiła Arkę Gdynia aż 3:0. Mecz stał pod znakiem powrotu do ekstraklasy Tomasza Frankowskiego. Zdobywając dwie bramki Franek potwierdził swój potencjał i nadał nowej jakości białostockiemu zespołowi. Jaga w tej chwili w jest ciekawym połączeniem młodości i doświadczenia. W ataku Frankowski tworzy parę z Kamilem Grosickim, który może właśnie w Białymstoku się odnajdzie. Ten chłopak ma na pewno spory potencjał i gdy poukłada wszystko w swojej głowie, może być jednym z ciekawszych piłkarzy ofensywnych w tej lidze.
Środkiem pola dyryguje doświadczony Hermes. Razem z nim wystąpią młodzi Jarecki, Zawistowski i Bruno. Ten drugi w meczu z Arką zdobył gola, a do Białegostoku przeszedł ze Znicza Pruszków, który ostatnimi czasy jest kuźnią piłkarzy ekstraklasy. Ze skrótów meczu bardzo dobre wrażenie zrobił też na mnie Brazylijczyk Bruno, asystujący przy jednym z goli Franka, a także tworzący sobie później bardzo dobrą sytuację, którą niestety zmarnował.
Jaga posiada jeszcze w defensywie Pavola Stano, który stanowi duże zagrożenie przy stałych fragmentach gry. W przypadku niekorzystnego wyniku może też zostać przesunięty do przedniej formacji, by strącać tam długie piłki.
Liczę na otwarte ciekawe spotkanie, w którym padnie dużo bramek nie tylko z jednej strony.

korzystano: www.jagiellonia.pl
inna propozycja: over 2,5 @ 1,9

konrad140 2,5K

konrad140

Forum VIP
Nie zgodzilbym sie z Tobą konrad. Jaga poczyniła dobre transfery w zimie przede wszystkim kupując Franka i Grosickiego. Tych 2 zawodników będzie ciągnąc atak Jagi, i myślę że obronę Lecha mogą zwojować. Lech gra ostatnio mecze co 3dni. Na polskie realia takie cos moze byc bardzo meczace, bowiem polscy zawodnicy nie są przyzwyczajeni do takiej gry. W Lechu baardzo wątpliwy występ Stilicia który ma gorączke, a on jak wiadomo jest mózgiem drużyny i bez niego ofensywna może być o wiele mniej skuteczna. Lech powinien dzisiaj wygrać, aczkolwiek ja sądzę że 1ną bramką , Jaga myślę że też coś ukłuje, a gdybym miał się tu bawić w dokładny wynik to byłby to typ na 2-1 dla Lecha, aczkolwiek nie zdziwię się jeśli będzie tu np. 1-1. ????
ok. ja nic takiego nie napisalem ze Grosik czy Franek to złe transfery ???? tylko o to że jak jedna jaskółka wiosny nie czyni tak i jeden dorby mecz tych dówch zawodników tym bardziej. LEch juz 3x potwierdzał że jest okresu przygotowawczego nie zmarnowali. co do Stilica , fakt , ma gorączke aczkolwiek na 95% zagra, bo nie z takimi dolegliwosciami sie gra. ja jednak spodziewam się kolejnego ładengo meczu z przynajmniej 4 bramkami 3:1 ;) ( zresztą chyba mamy jakiś nie typowy weekend ekstraklasy ???? bo tylu bramek to dawno nie padlo :p )

doberman 4,8K

doberman

Forum VIP
Moje propozycję:
ŁKS - Cracovia - 2 @@ 2,85 Scandic ⛔
Powyżej 2,5 gola @@ 2,40 Scandic ✅
Czy będzie rzut karny ? TAK @@ 3,40 Scandic ⛔
.................................................. ...............................
Ile padnie goli w kolejce 19. over 16,5 Scandic. ✅ ✅
W 18 kolejce padło bardzo mało bramek uważam że w tej nasi ligowcy się przełamią i strzelą więcej niż 16,5 bramek sądzę również że nie powinno się o to martwić.

Ile zostanie przyznanych żółtych kartek w kolejce 19 under 28,5 ✅ ✅
Już w pierwszej kolejce udało się ustrzelić ten typ uważam że na tym etapie rozgrywek nasi ligowcy grają czysto i fair znają się tylko jednorazowe wypatki jednak sędziowie żadko kiedy sięgają po kartki.
Typ największego ryzyka : Mecz z największą ilością kartke Wisła Kraków - Polonia @@6,50 ✅
Nie było najgorzej w tej kolejce typowania ????

futro_z_kreta 41

futro_z_kreta

Użytkownik
ŁKS Łódź - Cracovia x2 ⛔ Eh...
ŁKS Łódź - Cracovia over 2.5 ✅
Górnik Zabrze - Arka Gdynia 1 ⛔
Piast Gliwice - GKS Bełchatów x2 ⛔
Lechia Gdańsk - Ruch Chorzów 1 ✅
Wisła Kraków - Polonia Warszawa 1 ✅
Wisła Kraków - Polonia Warszawa over 2.5 ✅
Śląsk Wrocław - Polonia Bytom 1 ✅
Lech Poznań -Jagiellonia Białystok 1 ✅
Legia Warszawa - Odra Wodzisław 1 ✅
No coz.. kolejka ciekawa, wygrane faworytów. Wielka dramaturgia w meczu ŁKS z Cracovia- oby wiecej takich meczy ;) Górnik na remis, troche zle bo calkiem mozliwe ze to nie ostatni remis w najblizszych spotkaniach. GKS jak już pisalem w poscie- potrafia wygrac z najlepszymi a przegrywają z takim... Piastem.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom