bananarama
Użytkownik
Legia Warszawa - Odra Wodzisław
(...) W Legii liczę na Takesure Chinyame, który z 12 golami jest wiceliderem tabeli strzelców
(..)
Chinyama strzeli[/i]
Chinyama nie zagra, sprawdz sklady wczesniej
Legia Warszawa - Odra Wodzisław
(...) W Legii liczę na Takesure Chinyame, który z 12 golami jest wiceliderem tabeli strzelców
(..)
Chinyama strzeli[/i]
TommyTSW , nie będę stawiał na kuponie jedynie Legii , bo to rzeczywiście nie miałoby sensu , jeszcze z jakieś dwa mecze dołoży się nawet z kursem 1.5 i gitara :jezora:rzepek jaki jest sens po tym co piszesz ryzykować kurs 1.25 nawet singla stawiac za 100zł zeby wygrac 25
ok. ja nic takiego nie napisalem ze Grosik czy Franek to złe transfery ???? tylko o to że jak jedna jaskółka wiosny nie czyni tak i jeden dorby mecz tych dówch zawodników tym bardziej. LEch juz 3x potwierdzał że jest okresu przygotowawczego nie zmarnowali. co do Stilica , fakt , ma gorączke aczkolwiek na 95% zagra, bo nie z takimi dolegliwosciami sie gra. ja jednak spodziewam się kolejnego ładengo meczu z przynajmniej 4 bramkami 3:1 ( zresztą chyba mamy jakiś nie typowy weekend ekstraklasy ???? bo tylu bramek to dawno nie padlo )Nie zgodzilbym sie z Tobą konrad. Jaga poczyniła dobre transfery w zimie przede wszystkim kupując Franka i Grosickiego. Tych 2 zawodników będzie ciągnąc atak Jagi, i myślę że obronę Lecha mogą zwojować. Lech gra ostatnio mecze co 3dni. Na polskie realia takie cos moze byc bardzo meczace, bowiem polscy zawodnicy nie są przyzwyczajeni do takiej gry. W Lechu baardzo wątpliwy występ Stilicia który ma gorączke, a on jak wiadomo jest mózgiem drużyny i bez niego ofensywna może być o wiele mniej skuteczna. Lech powinien dzisiaj wygrać, aczkolwiek ja sądzę że 1ną bramką , Jaga myślę że też coś ukłuje, a gdybym miał się tu bawić w dokładny wynik to byłby to typ na 2-1 dla Lecha, aczkolwiek nie zdziwię się jeśli będzie tu np. 1-1. ????
Nie było najgorzej w tej kolejce typowania ????Moje propozycję:
ŁKS - Cracovia - 2 @@ 2,85 Scandic
Powyżej 2,5 gola @@ 2,40 Scandic
Czy będzie rzut karny ? TAK @@ 3,40 Scandic
.................................................. ...............................
Ile padnie goli w kolejce 19. over 16,5 Scandic.
W 18 kolejce padło bardzo mało bramek uważam że w tej nasi ligowcy się przełamią i strzelą więcej niż 16,5 bramek sądzę również że nie powinno się o to martwić.
Ile zostanie przyznanych żółtych kartek w kolejce 19 under 28,5
Już w pierwszej kolejce udało się ustrzelić ten typ uważam że na tym etapie rozgrywek nasi ligowcy grają czysto i fair znają się tylko jednorazowe wypatki jednak sędziowie żadko kiedy sięgają po kartki.
Typ największego ryzyka : Mecz z największą ilością kartke Wisła Kraków - Polonia @@6,50
No coz.. kolejka ciekawa, wygrane faworytów. Wielka dramaturgia w meczu ŁKS z Cracovia- oby wiecej takich meczy Górnik na remis, troche zle bo calkiem mozliwe ze to nie ostatni remis w najblizszych spotkaniach. GKS jak już pisalem w poscie- potrafia wygrac z najlepszymi a przegrywają z takim... Piastem.ŁKS Łódź - Cracovia x2 Eh...
ŁKS Łódź - Cracovia over 2.5
Górnik Zabrze - Arka Gdynia 1
Piast Gliwice - GKS Bełchatów x2
Lechia Gdańsk - Ruch Chorzów 1
Wisła Kraków - Polonia Warszawa 1
Wisła Kraków - Polonia Warszawa over 2.5
Śląsk Wrocław - Polonia Bytom 1
Lech Poznań -Jagiellonia Białystok 1
Legia Warszawa - Odra Wodzisław 1