bananarama
Użytkownik
Legia Warszawa - Odra Wodzisław
(...) W Legii liczę na Takesure Chinyame, który z 12 golami jest wiceliderem tabeli strzelców
(..)
Chinyama strzeli[/i]
Chinyama nie zagra, sprawdz sklady wczesniej
Legia Warszawa - Odra Wodzisław
(...) W Legii liczę na Takesure Chinyame, który z 12 golami jest wiceliderem tabeli strzelców
(..)
Chinyama strzeli[/i]
TommyTSW , nie będę stawiał na kuponie jedynie Legii , bo to rzeczywiście nie miałoby sensu , jeszcze z jakieś dwa mecze dołoży się nawet z kursem 1.5 i gitara :jezora:rzepek jaki jest sens po tym co piszesz ryzykować kurs 1.25 nawet singla stawiac za 100zł zeby wygrac 25![]()
ok. ja nic takiego nie napisalem ze Grosik czy Franek to złe transfery ???? tylko o to że jak jedna jaskółka wiosny nie czyni tak i jeden dorby mecz tych dówch zawodników tym bardziej. LEch juz 3x potwierdzał że jest okresu przygotowawczego nie zmarnowali. co do Stilica , fakt , ma gorączke aczkolwiek na 95% zagra, bo nie z takimi dolegliwosciami sie gra. ja jednak spodziewam się kolejnego ładengo meczu z przynajmniej 4 bramkami 3:1Nie zgodzilbym sie z Tobą konrad. Jaga poczyniła dobre transfery w zimie przede wszystkim kupując Franka i Grosickiego. Tych 2 zawodników będzie ciągnąc atak Jagi, i myślę że obronę Lecha mogą zwojować. Lech gra ostatnio mecze co 3dni. Na polskie realia takie cos moze byc bardzo meczace, bowiem polscy zawodnicy nie są przyzwyczajeni do takiej gry. W Lechu baardzo wątpliwy występ Stilicia który ma gorączke, a on jak wiadomo jest mózgiem drużyny i bez niego ofensywna może być o wiele mniej skuteczna. Lech powinien dzisiaj wygrać, aczkolwiek ja sądzę że 1ną bramką , Jaga myślę że też coś ukłuje, a gdybym miał się tu bawić w dokładny wynik to byłby to typ na 2-1 dla Lecha, aczkolwiek nie zdziwię się jeśli będzie tu np. 1-1. ????
Nie było najgorzej w tej kolejce typowania ????Moje propozycję:
ŁKS - Cracovia - 2 @@ 2,85 Scandic
Powyżej 2,5 gola @@ 2,40 Scandic
Czy będzie rzut karny ? TAK @@ 3,40 Scandic
.................................................. ...............................
Ile padnie goli w kolejce 19. over 16,5 Scandic.![]()
W 18 kolejce padło bardzo mało bramek uważam że w tej nasi ligowcy się przełamią i strzelą więcej niż 16,5 bramek sądzę również że nie powinno się o to martwić.
Ile zostanie przyznanych żółtych kartek w kolejce 19 under 28,5![]()
Już w pierwszej kolejce udało się ustrzelić ten typ uważam że na tym etapie rozgrywek nasi ligowcy grają czysto i fair znają się tylko jednorazowe wypatki jednak sędziowie żadko kiedy sięgają po kartki.
Typ największego ryzyka : Mecz z największą ilością kartke Wisła Kraków - Polonia @@6,50![]()
No coz.. kolejka ciekawa, wygrane faworytów. Wielka dramaturgia w meczu ŁKS z Cracovia- oby wiecej takich meczyŁKS Łódź - Cracovia x2Eh...
ŁKS Łódź - Cracovia over 2.5
Górnik Zabrze - Arka Gdynia 1
Piast Gliwice - GKS Bełchatów x2
Lechia Gdańsk - Ruch Chorzów 1
Wisła Kraków - Polonia Warszawa 1![]()
Wisła Kraków - Polonia Warszawa over 2.5
Śląsk Wrocław - Polonia Bytom 1
Lech Poznań -Jagiellonia Białystok 1
Legia Warszawa - Odra Wodzisław 1![]()