Panowie powiedzcie mi o co chodzi poniewaz dostalem wiadomosc na
poker strategy o treści
Accountname:
Hello
please ignore the email you just received from us.
We weren't able to transfer your $50, because you either did not register at the Cashier or you did not validate your e-mail at PartyPoker. But you can change that quickly.
Register at the Cashier:
To do this, click on "Cashier"->"Deposit" in the menu
and fill out the form. It is important that you enter the correct data
to get the $150. After confirming your data, a browser window with
different methods of payment will open. You can simply close this
window without changing anything in it.
Validate e-mail:
You got an e-mail from PartyPoker with a Code. Open the PartyPoker Software. Go to "My Account", select "Validate/Change E-Mail". Here you have to enter the code, or you can request another code, in case you lost the mail from PartyPoker.
After doing so, please just answer this ticket so we know that we can transfar your $50 now.
Best regards,
pure
natomiast na maila dostałem coś takiego...
Witaj ,
jeszcze raz gratulujemy zdanego quizu! Posiadasz teraz status brązowy na PokerStrategy! Właśnie przelaliśmy 50$ na twoje konto PartyPoker:
Kolejne $100 otrzymasz po ugraniu 800 PartyPoints. Te 150$ jest prezentem od nas i jednocześnie twoim kapitałem startowym. We własnym interesie powinieneś troskliwie postępować z tymi pieniędzmi. Masz teraz jedyną szansę zbudowania majątku pokerowego bez wpłacania własnych pieniędzy.
Poza tym masz od zaraz dostęp do naszych strategii w sekcji brąz! Przy pomocy umieszczonych tam artykułów możesz nadal rozwijać swoją wiedzę pokerową. To pomoże Ci zostać lepszym pokerzystą. Gdy tylko uzyskasz 100 PartyPoints, otrzymujesz dostęp do naszej sekcji srebro.
Jeśli będziesz ściśle przestrzegał zasad zarządzania kapitałem jest nieomal niemożliwe abyś zbankrutował. Rozpoczynasz swoją karierę pokerową prawdziwymi pieniędzmi czyli na stołach dla początkujących. Jeśli przeczytałeś dokładnie sekcję dla początkujących, nie powinno być problemów ze słabymi graczami na tym poziomie. Potem powoli na pewno opanujesz coraz wyższe etapy.
Dalsze kształcenie teoretyczne nie może się oczywiście zakończyć wobec takiej praktyki. Polecamy aktywny udział w dyskusjach na forach, przesyłanie przykładowych układów kart i w końcu udział w szkoleniach na żywo. Przede wszystkim powinieneś wykorzystywać twój dostęp do strategii w sekcji brąz i dalej kształcić się tam.
Na poziomie dla początkujących na Partypoker możesz przebywać tylko 45 dni. W ciągu tych 90 dni nie powinieneś mieć żadnych problemów z ugraniem 800 PartyPoints, dzięki którym otrzymasz drugą część bonusu ($100).
Zacznij więc na najmniejszych limitach grać o prawdziwe pieniądze. Jeśli jesteś zadowolony z PokerStrategy, powinieneś skorzystać z naszej akcji „Powiedz przyjacielowi? – za każdego zwerbowanego użytkownika dostajesz 100$ bonusu!
Życzymy ci przyjemnej gry i wielu sukcesów w awansowaniu do kolejnych limitów!
co wydaje mi się że jedno z 2 się wyklucza, co mogę teraz zrobić? pomóżcie ???? przepraszam za moje pytania ale nie mialem takiej sytuacji jeszcze nigdy.