mi z 500 zostało 64 raked hand i potem do odebrania 25$ a na koncie mam 0.26$ udziubie jeszcze 0.24$ na freerolle i ugram te jeb...e punkty :grin:Jak wam idzie gra w tym pokerroomie? Ile pozostało wam jeszcze raked hand do ugrania i ile już macie kasy?
hm??mi z 500 zostało 64 raked hand i potem do odebrania 25$ a na koncie mam 0.26$ udziubie jeszcze 0.24$ na freerolle i ugram te jeb...e punkty :grin:Jak wam idzie gra w tym pokerroomie? Ile pozostało wam jeszcze raked hand do ugrania i ile już macie kasy?
hm??mi z 500 zostało 64 raked hand i potem do odebrania 25$ a na koncie mam 0.26$ udziubie jeszcze 0.24$ na freerolle i ugram te jeb...e punkty :grin:Jak wam idzie gra w tym pokerroomie? Ile pozostało wam jeszcze raked hand do ugrania i ile już macie kasy?
o ile mi wiadomo, to aby dostać dodatkowe 100$ trzeba rozegrać 5000 a nie 500 raked hands
dodakowo za 2500 party points można wymienić na 25$
To niby z jakiej okzji masz do wzięcia 25 dolców>?
Może dlatego że już kiedyś dostałeś kase od Liquid Poker ? :zoltakartka:Mam problem.Zalozylem konto w niedziele,w poniedzialek wieczorem zdałem quiz.Wysłąlem skan dowodu tak jak chcieli i kasy nie mam na koncie dalej.Mało tego.Nie moge sie zalogowac na pokerstrategy.Gdy loguje sie z moim nickime pisze:"Nieprawidłowy login. Konto nie zostało jeszcze otwarte".Wysłalem wczoraj 2 mejle dzisiaj tez i narazie nie ma zadnej odp.Co mam zrobic??
:mrgreen: :spokodfhgfh: Gratuluje ynteligencji.Przeciez tu nie daje kasy liquidpoker tylko pokerstrategy !!
Odnośnie tematu, to gwarantuję że ani się już nie zalogujesz na konto, ani nie dostaniesz kasy.Mam problem.Zalozylem konto w niedziele,w poniedzialek wieczorem zdałem quiz.Wysłąlem skan dowodu tak jak chcieli i kasy nie mam na koncie dalej.Mało tego.Nie moge sie zalogowac na pokerstrategy.Gdy loguje sie z moim nickime pisze:"Nieprawidłowy login. Konto nie zostało jeszcze otwarte".Wysłalem wczoraj 2 mejle dzisiaj tez i narazie nie ma zadnej odp.Co mam zrobic??
Tak.Da sie w partypoker wysylac pieniadze z jednego konta na drugie ?
Tak.Da sie w partypoker wysylac pieniadze z jednego konta na drugie ?