Jak to nie w regulaminie pisze otym:stacho27, zadnego drugiego konta !!
Wiec normalnie zakładasz konto na inny mail.Masz już konto na PartyPoker.NET.
Załóż konto z innym adresem mailowym na PartyPoker.com przy użyciu Sign-Up Bonus Code ST150 od PokerStrategy.
jak chcesz cos wyplacic na moneybookers albo netelera musisz zrobic depozyt 10$.wplacajac oczywiscie przez money lub netellernie moge wyciągnąc kasy z party pokera na Moneybookers.
Z tego co zaobserwowalem wiekszosc uzytowników uzywa netleera lub Moneybookers wiec zarejestrowalem sie w Moneybookers, wlazlem na pokera zeby wyplacic kase (43 $) prosto na moje konto w money bookers ale wyskoczyl mi komunikat:
You may only Cash out to your Moneybookers account that you have made a successful deposit with. If you do wish to use this Cash out option, please make a deposit with your Moneybookers account
Moze mi ktos pomóc? :;/:
nie moge wyciągnąc kasy z party pokera na Moneybookers.
Z tego co zaobserwowalem wiekszosc uzytowników uzywa netleera lub Moneybookers wiec zarejestrowalem sie w Moneybookers, wlazlem na pokera zeby wyplacic kase (43 $) prosto na moje konto w money bookers ale wyskoczyl mi komunikat:
You may only Cash out to your Moneybookers account that you have made a successful deposit with. If you do wish to use this Cash out option, please make a deposit with your Moneybookers account
Moze mi ktos pomóc? :;/: