Ja z kolei w meczu Odry Wodzislaw bede stawiaj zdecydowanie za gospodarzami. Pierwsze wyjazdowe zwyciestwo Gornika w koncu musi nadejsc, ale jestem przekonany, ze nie w tym meczu. Odra co prawda ostatnio dobrze nie grala, ale dzisiaj nastapila zmiana trenera, posade szkoleniowca Odry objal Wieczorek. Po pierwsze zmiana terenera czesto bardzo korzystnie wplywa na zespol, poza tym u siebie Odra jest dosyc mocna. Natomiast po drugie Wieczorek jeszcze bardziej sprezy sie na ten mecz, bo bedzie mial co nie co do udowodnienia swoim jeszcze niedawnym pracodawcom z Zabrza. Dla mnie zdecydowana "jedynka" w meczu Odry z Gornikiem. Co wiecej, po takiej porazce, jak Gornik ostatnio ciezko jest sie podniesc, a juz naprawde ciezko o dobre morale w zespole.
Ciekawy kurs tez na Arke Gdynie. Ruch u siebie dosyc solidnie sie prezentuje, chociaz ostatnio zdecydowanie ponizej oczekiwan. A Arka? 5 porazek z rzedu musi miec swoj kres, i to wlasnie tutaj licz na przelamanie zespolu z Gdyni, ktory jeszcze kilka kolejek temu byl na czele tabeli.