do tego oferuje wam rakeback.....Co wam tak przeszkadzają te refy??
Stracicie coś na tym jak się regniecie z czyjegoś linka? Pewnie tak, bo przecież ktoś zarobi... Mentalność Polaków:zoltakartka:
ty za swoje kłótnie byś ju,z bana mial jakby moderstor myslal jAK TY...Za pajaca juz ostrzezenie powinno być.
już tak Cie boli że ktoś małe grosze zarobi , a TY tą osobą nie jesteś i ci żal i piszesz 5 niepotrzebnych postów , tylko w Polsce takich ludzi można spotkać może marcinxxx ma ci prowizje zapłacić żebyś siedział cicho, naprawdę nie lubię takiego typu ludzi i nie pisz mi tu nic o regulaminie, modem raczej tu nigdy nie zostaniesz i do gadania na ten temat nic nie masz a i tak pewnie 10 pw do moderatorów napisałeś - idź sobie na swoje forum i sobie rządźUsuńcie reflink w pierwszym poście.. Gdzie są moderatorzy?
aż sobie zaspamuje ???? !! Brawo dla tego Panajuż tak Cie boli że ktoś małe grosze zarobi , a TY tą osobą nie jesteś i ci żal i piszesz 5 niepotrzebnych postów , tylko w Polsce takich ludzi można spotkać może marcinxxx ma ci prowizje zapłacić żebyś siedział cicho, naprawdę nie lubię takiego typu ludzi i nie pisz mi tu nic o regulaminie, modem raczej tu nigdy nie zostaniesz i do gadania na ten temat nic nie masz a i tak pewnie 10 pw do moderatorów napisałeś - idź sobie na swoje forum i sobie rządź
ja się z ref zarejestrowałem i bardzo się z tego cieszę że być może tym komuś pomogę jak tylko dostanę 10E , ktoś podaje promocje to się mu należy