Ja jeszcze nie dostałem, chociaz rejestrowałem sie 24h temu.
ja rejestrowalem sie wczoraj ok 10 i pusto , losuja sobie komu maja dac ze Ci ktorzy rejestrowali sie pozniej juz maja?
o demnie tylko wymagali Skan Dowoduprzy wypłacie wymagany skan dowodu(prawo jazdy,paszport) i rachunek z ostatnich trzech miesięcy z widocznym adresem oraz imieniem i nazwiskiem
ja doszedłem do 30euro, wypłaciłem wszystko, łącznie z bonusem, i będe miał wypłatę w poniedziałek,bo w weekendy nie wypłacają...czyli tak jak w całej sieci, można wypłacać bonus-wystarczy dobić do 20 euro...
wypłata na moneybookers bez depozytu...
a mi nie dochodza meile pod ten adres :/
Sorry, your message from <[email protected]> to <[email protected]> could not be delivered. The specific error is:
421 Service not available
ok mam danke za infoW profile ????
kasa jest doliczana do 12gmt (24 naszego czasu) wiec kase jutro otrzymasz.rejestrowałem się wczoraj i jeszcze nie dostałem:/
A co ci on przeszkadza?Osoby sie z niego rejestrują i są zadowolone i to się liczy ????Usuńcie reflink w pierwszym poście.. Gdzie są moderatorzy?
A co ci on przeszkadza?Osoby sie z niego rejestrują i są zadowolone i to się liczy ????
I wszystko jasne.II. Na forum zabrania się:
2. Umieszczania linków referencyjnych, czyli reklamowanie własnych linków do programów partnerskich. Zakaz obowiązuje bezpośrednio na forum oraz jako prywatne wiadomości