>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

10euro no deposit

fabregas_4 0

fabregas_4

Użytkownik
Ja mam tak ze na komputerze mam limit a na nowym laptopie juz nie,zalozylem tam kilka kont.Ale sposób chłopaków z EPF działa także problem raczej na długo został rozwiązany

rafal08 0

rafal08

Użytkownik
No pewne jest ,ze cos namieszali z tymi limitami .Po pierona to to zaden przedstawiciel z bossa nie umie wytlumaczyc .

Zerknij Fabregas_4 PW bo mam pytanie

T 115

tomi5454

Użytkownik
ej co jest! Wysłałem maila na [email protected] ale ze złym nickiem. Chciałem poprawić i wysłać im ponownie maila jak mi polecił support. Ale nie mogę bo jak wyśle to przychodzi z powrotem mail z błędem 421 Service not available. I tak cały czas na każdej poczcie. Co robić?

kamikatze 12

kamikatze

Użytkownik
nie trzeba wysyłać żadnych maili! sami dodają flote! na BJ można chyba, sam tak zrobiłem i zleciłem wypłate, ale część kasy zostawiłem sobie i gram na pokerku

kamikatze 12

kamikatze

Użytkownik
rejestrowałem się koło 16 a rano następnego dnia koło 9 dostałem 10 E, mój ziomek zarejestrował się rano o 10 a o 12 dostał kaskę, tylko ja nie rejestrowałem sie z refa w pierwszym poście tylko normalnie ze stronki ????

R 125

roger12

Użytkownik
Panowie wczoraj zleciłem wypłatę na MB dziś patrze się a realizacja została cofnięta
napisałem dla czego bo na pewno nie z braku kopii dokumentów bo im automatycznie wysyłałem jak odpiszą dam znac czemu
ps. cofnęli jeszcze komuś wypłatę bo wczoraj też pare osób zleciło wypłaty?
NO I WSZYSTKO JASNE ALE JAKIM CUDEM MAM TYLKO 3 KONTA W TEJ FIRMIE
Please know that the Lord has been withdrawn from the payment due overdelivery accounts Boss Media network and regret to have to close the account of Mr
teraz chce sie zalogowac i pisze Account locked
przecież powinienem wogole się chyba nie zarejestrować jak bym przekroczył limit kont a nie przy wypłacie coś kręcą
a mam konto w boss media tylko Betclick BAH 4e KSpoker
i więcej na pewno nie mam
napisałem do nich żeby mi podali w jakich pookeromach mam jeszcze konta zobaczymy co odpisza

rafal08 0

rafal08

Użytkownik
Jak doliczysz konta w kasynach to wyjdzie trche wiecej ,ale i tak dosc dziwne bo ja z kasynami mam pewnie cos koło 100 kont .

Dwa razy tylko miałem spory problem bo zamrozili mi wszystkie konta i kazali wyjasnic jak to mozliwe,ze uzywam u nch tylu kont .Napisalem im pisemko w stylu ,ze jestem pasjonatem pokera i kasyn :-D i gram w roznych a to nie moja wina,ze akurat oni je wszystkie obsluguja .Odblokowali

Drugim razem tez zamrozili konta bo łaczna suma wyplat przekroczyla 15 000 euro co sie wiaze z pisemkiem o tym,ze nie uzywam srodkow publicznych i nie piore kasy :-D u nich .Wydrukowałem pisemko ,podpisalem i konta odblokowali od tej pory zero problemow

R 125

roger12

Użytkownik
o w mordę i jednak albo coś kręcili albo naprawdę się machły ale jak w takich sprawach mozna sie pomylic napisałem żeby mi podali w jakich pokeroomach mam konta w ich sieci to dostałem odp.

There is a mistake after checking again in a master network media boss did not find more than 3 accounts which would violate the Rules of Procedure are sorry for what&#39;s mistake again, you can implement the payment processed

T 1,7K

tomex11

Użytkownik
Nie ma sie co denerwowac bo nie o to chodzi .

Od dawna był limit 3 kont z jednego komputera . W pewnym momencie zrobili aktualizacje softu i nie wstawili tego limitu i dalo sie zalozyc kolejne 3 konta na tym samym komputerze .Stad kolega pewnie ma 6 No to moziwe,ze ten cud .

6 mogles bez problemu . da sie zalozyc konto na stronie to bukmacherzy wiec konto zakladałes na stronie a nie w sofcie . I chyba tyle . Jesli konto da sie załozyc na stronie a w kilkunastu bossmediach sie da to limit w sofcie tego nie wylapuje .
wszystkie w sofcie zakładałem właśnie kiedyś nie mogłem, a teraz moge nie wiem widocznie nie którym zdjęli limity, komp ten sam, dysk ten sam, system ten sam i ip to samo

jak nie mogłem , a próbowałem kiedyś pare razy to nawet nie ściągałem tego , ostatnio jakoś był gdzieś freeoll o 5000 euro i kolega mi powiedział, ściągnąłem , żeby spróbować i zarejestrowałem się bez problem , w reszcie softów też

bonusa nie ma dalej , pewnie tak jak kiedyś na esp dawali 10 euro na początku sie czekało pare h , a później po tydzień/dwa na bonus

rafal08 0

rafal08

Użytkownik
wszystkie w sofcie zakładałem właśnie kiedyś nie mogłem, a teraz moge nie wiem widocznie nie którym zdjęli limity, komp ten sam, dysk ten sam, system ten sam i ip to samo

jak nie mogłem , a próbowałem kiedyś pare razy to nawet nie ściągałem tego , ostatnio jakoś był gdzieś freeoll o 5000 euro i kolega mi powiedział, ściągnąłem , żeby spróbować i zarejestrowałem się bez problem , w reszcie softów też
No w betclick i Paradise to napewno nie w sofcie ,ale pomijajac juz to to faktycznie dziwne ,ze mozesz bez ograniczen .Ja na paru kompach juz mam po te 6 i za pierona nie moge nastepnych. Oczywiscie nie kombinujac :-D

T 1,7K

tomex11

Użytkownik
no nie w sofcie na betclick , ale Rafał ja jak ściągałem soft betclick np. to się zalogować nie mogłem dawniej na te dane na które się loguje, co mam tam konto od dawna zakładanem ze strony u buka , a po zdjęciu limitów mogę

to juz i tak nie ważne tym co zdjeli to mają zdjęte, tym co nie muszą kombinować i tyle

M 0

mkiller

Użytkownik
Mialem nic nie pisac, ale wypowiem sie w sprawie limitów w BM.
Jakis czas temu (okolo dwa-trzy miesiace temu) BM podwyzszyla limit do 6 kont. Te 6 kont mozesz zalozyc na jednym dysku. Soft, IP nie ma tutaj zadnego znaczenia.

BM nie zniosla limitu, to, ze masz 10 kont o niczym nie swiadczy.

Ad. rafal: w Paradise zaklada sie konto klasycznie, tzn. musisz pozniej zaakceptowac licencje w sofcie. Nie mozna aktywowac konta pokera ze strony.
W betclick jest mozliwa rejestracja ze strony, oraz gra we flashu, dlatego wlasnie mozna na tym roomie &quot;ominac&quot; limit.

Proponuje osobom, ktore nie maja wiedzy w pewnych sprawach o nie zabieranie glosu. Pozniej dziwimy sie ze poziom &quot;dyskusjii&quot; jest taki jaki jest.

T 1,7K

tomex11

Użytkownik
ja teraz moge we wszystkich boss mediach i z softu i ze strony , tak samo jak i moge logować się do tych co nie mogłem w sofcie się zalogować ,a miałem konto u buka

ponad 10 ich jest napewno , zakładałem konta w różnych odstępach czasu przez ostanie 3 miesiące , wcześniej brak takiej mozliwości, ani założenia konta ani zalogowania na softach w firmach, gdzie miałem konto u buka

czyli wynika, z tego , że jestem wybrańcem losu i zdjęli mi jakiekolwiek limity

kamikatze 12

kamikatze

Użytkownik
ja mam tez ponad 10 w bossie. I tu także założyłem bez problemu ale wypłata jest cały czas w stanie &quot;held&quot; od wczorajszych godzin przedpołudniowych. Pewnie jest to związane z tym, że WebDollar nie pracuje w weekend (jeśli sie nie myle) a wypłatę zleciłem na konto bankowe. Mam nadzieje, ze wszystko bedzie ok, ale mam złe przeczucia co do tej promocji, chociaż nigdy wcześniej z BM nie miałem jakichkolwiek problemów... z drugiej strony, jeśli chodzi o kase za free to nie ma co jęczeć, łatwo przyszło - łatwo poszło, ale miejmy nadzieje, że jakoś ta kwestia limitów, cofnietych wypłat, blokad itp. skończy się pozytywnie ???? dla nas oczywiście ????

Do góry Bottom