fabregas_4
Użytkownik
Ja mam tak ze na komputerze mam limit a na nowym laptopie juz nie,zalozylem tam kilka kont.Ale sposób chłopaków z EPF działa także problem raczej na długo został rozwiązany
wszystkie w sofcie zakładałem właśnie kiedyś nie mogłem, a teraz moge nie wiem widocznie nie którym zdjęli limity, komp ten sam, dysk ten sam, system ten sam i ip to samoNie ma sie co denerwowac bo nie o to chodzi .
Od dawna był limit 3 kont z jednego komputera . W pewnym momencie zrobili aktualizacje softu i nie wstawili tego limitu i dalo sie zalozyc kolejne 3 konta na tym samym komputerze .Stad kolega pewnie ma 6 No to moziwe,ze ten cud .
6 mogles bez problemu . da sie zalozyc konto na stronie to bukmacherzy wiec konto zakladałes na stronie a nie w sofcie . I chyba tyle . Jesli konto da sie załozyc na stronie a w kilkunastu bossmediach sie da to limit w sofcie tego nie wylapuje .
No w betclick i Paradise to napewno nie w sofcie ,ale pomijajac juz to to faktycznie dziwne ,ze mozesz bez ograniczen .Ja na paru kompach juz mam po te 6 i za pierona nie moge nastepnych. Oczywiscie nie kombinujac :-Dwszystkie w sofcie zakładałem właśnie kiedyś nie mogłem, a teraz moge nie wiem widocznie nie którym zdjęli limity, komp ten sam, dysk ten sam, system ten sam i ip to samo
jak nie mogłem , a próbowałem kiedyś pare razy to nawet nie ściągałem tego , ostatnio jakoś był gdzieś freeoll o 5000 euro i kolega mi powiedział, ściągnąłem , żeby spróbować i zarejestrowałem się bez problem , w reszcie softów też