>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

10euro no deposit

johnyjohn 0

johnyjohn

Użytkownik
No prawda, ale nie spotkałem się z większym RB niż 30% na Boss ale może to przez to że to nie moja ulubiona sieć i nie gram tam zbyt wiele...

R 0

ramman3

Użytkownik
Taka ciekawostka odnosnie genezy pojawienia się tego bonusa - info jak najbardziej rzetelne , bo z samego zródła :)

..........................Also we have rakeback program up to 30%. The 10 free was for Friday only. And for Israeli players only. Someone put it on forums. Not me. Anyway seeing I have so many responses I paid all that registered Friday...................

Z dalszego ciągu tego emaila wynika , że osoby zarejstrowane w piątek lub do niedzieli? (tu jest trochę dwuznacznie ) , otrzymały bonus lub otrzymają go do 1st August.

Podsumowując - pierwotnie promo było przeznaczone tylko dla Izraela , ale opublikowanie na różnych forach oraz popularność skłoniły właśiciela roomu do rozszerzenia promo.

M 0

mamecka

Użytkownik
Dostałem 10 euro ugrałem do 50 euro na blackjacku i wyplacilem wszystko na moneybookers. Jak myslicie wypłaca mi bo wypłate normanie zleciłem pieniądze byly w account balance. Ile tak średnio trwa wypłata na moneybookers z webdolar ?

M 0

marcinxxx

Użytkownik
Dostałem 10 euro ugrałem do 50 euro na blackjacku i wyplacilem wszystko na moneybookers. Jak myslicie wypłaca mi bo wypłate normanie zleciłem pieniądze byly w account balance. Ile tak średnio trwa wypłata na moneybookers z webdolar ?
Wątpie czy ci wypłacą bo to bonus na pokera a nie do kasyna ⛔

R 125

roger12

Użytkownik
wypłacili komuś już kasę na MB??
edit. właśnie koledze przyszła kasa na MB 45E zlecał w piątek o 12:30
czyli czekamy

R 125

roger12

Użytkownik
ja zleciłem ok 15:00 wiec ok 14-15 powinienem mieć
edit. ale dziwne bobo że możesz anulować ja nie mogę nic anulować w cashier własnie wczoraj jeszcze mogłem a dziś już nie hmm?

M 0

mamecka

Użytkownik
no to czyli twoja wypłata jest w trakcie wypłacania ???? ja zleciłem wczoraj o 21:30 .. 50 euro i dalej moge anulować wypłate

Do góry Bottom