>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

100% Bonus od pierwszego zakładu

Status
Zamknięty.
K 0

kendzior

Użytkownik
mieliscie takie problemy ze wplaciliscie pieniadze ? wyslaliscie mejla o bonus , oni wam po godzinie odpisali ze piniedze sa na pana koncie ale w rzeczywistosci ich nie ma ... napislem wiec nastepnego mejla ze nadal nie ma oczekiwanego przeze mnie bonusu to oni odpisali mi ze potrzebuja jakismoich dokumntow ;&gt;

S 0

successor

Użytkownik
Mam parę pytań :
1. Gdy wpłącę np. 1000zł na konto to dostanę bonus w wysokości 150zł tak ?
2. Nastepnie te 150 zł muszę obrócic 5razy po kursie minimum 1,5 , żeby móc później wypłacić kasę na moje konto bankowe . I teraz wychodzi, że muszę 150*5 = 750 zł obrócić , a czy mogę np. zrobić coś takiego - od razu te 750 zł przeznaczam na jeden dowolny mecz po kursie 1,5 lub dzielę te 750zł na powiedzmy 15 kuponów po 50 zł ,w których oczywiście kurs jest min. 1,5 i mogę wypłacić wtedy kasę na moje konto bankowe ??? Czyli jeżeli dobrze myślę, to trzeba objętnie w jaki sposób 750zł obrócic przez kurs minimum 1,5 . Mógłby ktoś udzielić mi wyczerpującej odpowiedzi ?

S 0

successor

Użytkownik
i jeszcze takie pytanie :
1. Jak wpłacę 1000 zł to na moim koncie pojawią się 1000 zł i następnie :
Wyślij email na adres [email protected] załączając swój numer ID gracza oraz kwotę wpłaconego depozytu.
czyli od razu po pojawieniu się 1000zł na moim koncie wysyłam swój email pod ten email ( [email protected] )czy muszę najpierw postawić przed wysłaniem swojego emaila jakiś kupon ?
2.I gdy powiedzmy doliczajają mi te 150zł to mam na koncie 1150 zł i teraz muszę obrócic 750zł po kursiee minimum 1,5 przed przelaniem moich pieniedzy na konto bankowe , a czy muszę pierwszy zakład postawić zaa kwotę 150zł ?

B 0

buk3rs

Użytkownik
i jeszcze takie pytanie :
1. Jak wpłacę 1000 zł to na moim koncie pojawią się 1000 zł i następnie :
Wyślij email na adres [email protected] załączając swój numer ID gracza oraz kwotę wpłaconego depozytu.
czyli od razu po pojawieniu się 1000zł na moim koncie wysyłam swój email pod ten email ( [email protected] )czy muszę najpierw postawić przed wysłaniem swojego emaila jakiś kupon ?
2.I gdy powiedzmy doliczajają mi te 150zł to mam na koncie 1150 zł i teraz muszę obrócic 750zł po kursiee minimum 1,5 przed przelaniem moich pieniedzy na konto bankowe , a czy muszę pierwszy zakład postawić zaa kwotę 150zł ?
1. nie
2. nie

M 0

mateuszs.o.s

Użytkownik
Prośba o pomoc
Witam

Przeczytałem praktycznie wszystko o expekcie i jego zakładach ,mam zamiar zarejstrować sie w najbliżych dniach i dlatego potrzebuje wreszcie jasnej odpowiedzi na nurtujące mnie pytania za którą oczywiscie będe dozgonnie wdzieczny .Moja sytuacja rysuje sie tak mam zamiar wpłacic na zakłady 150 zł więc dostane 150 zł bonusu:
1.z tego co wyczytałem musze kwote tych 300 zł obrucic 3 krotnie czyli zagrac za 900 zł?
2.musze grać za Ako nie mniejsze niż 1.5zł czy moze to byc ako łaczone z kilku zdarzeń??
3.grając kursy niższe niż 1,5zł nie beda wliczały sie w obrót czyli nie bedą doliczane do osiągniecia tych 900 zl ale normalnie do wygranych pieniędzy beda podliczane?
4.Jak moge posługiwac sie przyznanym bonusem czy musze posatwic go na jedno zdarzenie po kursie nie niższym niż 1,5zl czy po ewentualnej wygranej bede mógł nim już dysponować według własnych zasad ? Czy może są inne zasady grania bonusem??

al_capone 29K

al_capone

Gangster
1. Postawić za łączną kwotę 900zł. Nie ma określonej kombinacji czy stawki. Możesz 9 kuponów po 100zł postawić, możesz 3 kupony po 300zł itp. Tutaj chodzi o to, by na zakłady wydać 900zł.
2. AKO to przeważnie kilka zdarzeń na kuponach. Więc single, duble, itp dozwolone
3. TAK, będą wliczane normalnie, do obrotu bonusu NIE
4. Nie znam zasad graniem bonusem. Patrz pkt 1. Grasz jak chcesz.

B 0

bart21

Użytkownik
siema wszystkim!
gdzies w jakims temacie przeczytalem ze niektorzy na bwin graja te bonusy po kursie 1,01 bo tam nie ma ograniczen zeby miec ten bonus dla siebie. a jak ja bym zagral np na nba over jakis po kursie 1,90 i under jakis po kursie 1,90 to stracilbym zalozmy przy stawianiu po 100zl tylko 10zl, czyli mialbym 90 zl dla siebie juz. pytanie czy expekt nie uzna ze to jakis walek? pozdro

kamilo100 0

kamilo100

Użytkownik
Mam pytanie .
Wpłacam po raz pierwszy kasę na konto (np. 40 zł) jak będę miał kasę na koncie śle e-mail o promocje. Czy przez ten czas jak będę czekać na promocje będę mógł grać. Czy dopiero jak otrzymam i będę miał już te (np. 80 zł) ?

endriu19 0

endriu19

Użytkownik
możesz grać, tylko dopóki kasy nie będzie na koncie (tych 40zł które wpłaciłeś) to nie możesz wysłać meila, bo to nic nie da, meila wysyłamy po zaksięgowaniu sarki na koncie gracza, a dopóki nie masz bonusu to możesz grać bez problemu ????

D 0

despersky

Użytkownik
Czesc Ziomki !!
Mam takie pytanie odnośnie tej promocji, załóżmy taką sytuacje wpłaciłem 40 zł dostałem 40 zł które musze obrócić 3 razy po min. ako 1,5 i tak:
1. czy musze te 3 razy wykonac jednoczesnie?
2. jesli nie, to czy w przypadku postawienia kasy 40 x 1,5 = 60 zł i wygraniu tego zakładu i po powtórzeniu tego procederu 3 krotnie na moim konice bedzie kwota 220 zł (40 zł depozytu + 180 zł wygranej z bonusem)
3. czy, jezeli obstawiam 3 -krotnie bonus po ako 1,5 i za pierwszym razem wygrywam 60 zł to za drugim musze obstawiac 60 zł czyli razem z wygraną czy tylko 40 zł

K 0

kamil87

Użytkownik
Expekkt Pytanie do CIEBIE!! jesli mialem wczesniej konto na mamę poniewaz nie mialem 18 lat i kotna a teraz zalozylem na sibei i jest to samo ip ? to po dokonaniu wplaty dostane bonusa?? Dzieki i pozdrawiam.

wer890 300

wer890

Użytkownik
Wedlug mnie nie powinnienes dostac bo Ty i mama to jedno domostwo w praktyce moze byc zupelnie inaczej i przyznaja ci bonus .

expekt-betclic 293

expekt-betclic

Użytkownik
Expekkt Pytanie do CIEBIE!! jesli mialem wczesniej konto na mamę poniewaz nie mialem 18 lat i kotna a teraz zalozylem na sibei i jest to samo ip ? to po dokonaniu wplaty dostane bonusa?? Dzieki i pozdrawiam.
Nie otrzymasz bonusu. W regulaminie promocji masz odpowiedź.

R 0

ra-v

Użytkownik
wplacilem na experta 50 zl (pierwszy raz) i wyslale mail by dostac bonus i mam pytanie czy jak bonus zostanie mi przyznany na koncie bede mial 100 zl??

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom