1. Jeżeli nie zagrałeś żadnego zakładu i jest to Twój pierwszy depozyt - możesz otrzymać bonus. Napisz po prostu na wskazany na stronie Bonusu adres z danymi swojego konta i wysokością depozytu.Ja mam 2 pytania ????
Czy jeśli mam już konto, ale nie zagrałem żadnego zakładu, to czy mogę otrzymać bonus 100%?
I czy jest opjca wpłacenia kasy przez pocztę?
Z tego co się orientuję...witam serdecznie mam 2 pytania zwiazane promocja bonusowa po wplaceniu pieniedzy na nowe konto Expekt'a:
1) czy aktualna promocja (1-31 lipiec) bedzie przedłużona do sierpnia? nie chce ryzykować wplacajac pieniadze jesli okaze sie że dojda one 1 sierpnia, a szkodaby było nie skorzystać z tego bonusu
2) czy otrzymany bonus mozna wykorzystac w grach oferowanych przez serwis Expekt.com ? np. gry takie jak Aces High czy Triple Chance
z góry dziekuje za odpowiedz
sorry ziomek ale jak ty chcesz wpłacać kasę, by otrzymać bonu i go stracić na gry w expekcie które są ustawione (jak wszystkie takie gry w każym buku, trzeba tylko trochę kumać jak się takie gry robi) to lepiej w ogóle kasy nie wpłacaj i oddaj mamie... ????witam serdecznie mam 2 pytania zwiazane promocja bonusowa po wplaceniu pieniedzy na nowe konto Expekt'a:
1) czy aktualna promocja (1-31 lipiec) bedzie przedłużona do sierpnia? nie chce ryzykować wplacajac pieniadze jesli okaze sie że dojda one 1 sierpnia, a szkodaby było nie skorzystać z tego bonusu
2) czy otrzymany bonus mozna wykorzystac w grach oferowanych przez serwis Expekt.com ? np. gry takie jak Aces High czy Triple Chance
1. W obecnej chwili nie otrzymałem informacji o ewentualnym przedłużeniu promocji.witam serdecznie mam 2 pytania zwiazane promocja bonusowa po wplaceniu pieniedzy na nowe konto Expekt'a: