edytuj posty jak jeden pod drugim , przy mb depozyt , ale opłaca się od razu na konto bankowe ponieważ idzie to szybciej , bo tu musi dojść na mb , niby błyskawicznie ale nie zawsze , i z mb na konto. TO w sumie jeden czort , tyle że tu bez depozytu a tam z ..
Człowieku po co ty się wypisujesz na forum ? Bo to żeby kogoś za ortografię zjechać ? Posty nabijasz?
To nie jest forum j.polskiego tylko bukmacherskie , nie każdy potrafi doskonale władać ortografią.
Bonus można anulować tylko poprzez kontakt na live chacie.
Człowieku po co ty się wypisujesz na forum ? Bo to żeby kogoś za ortografię zjechać ? Posty nabijasz?
To nie jest forum j.polskiego tylko bukmacherskie , nie każdy potrafi doskonale władać ortografią.
Bonus można anulować tylko poprzez kontakt na live chacie.
a ja wam powiem ze po wygraniu ze spinow 18zl wszedl kupon na 170zl i wyplacili w ciagu 7h na mb takze nie ma problemu. Zaznacze ze obrocilem kwote ze spinow moze raz a nadwyzke (czyt. 18zl) przelalem na bukmacherke ????
Gratulacje, mi się niestety nie udało zbyt wiele wygrać, ale widzę, że parę osób powypłacało pieniądze z Unibetu, a promocjami ostatnio nie grzeszą, także czekamy na następne promocje tego typu.
Ja nie rozumiem jak mozna miec tyle szczescia zeby wygrywac po kilka tys PLN na promocjach bez depozytu :-D:-D Mogliby czesciej dawac powiedzmy nawet po 3 spiny ale na pelnych liniach