prawie 4 paski wildow5 wildow wtrafiles? :jezora::spokodfhgfh:
prawie 4 paski wildow5 wildow wtrafiles? :jezora::spokodfhgfh:
Niby dlaczego mieli by mu nie wyplacicMatheenn jestes zapatrzony w swoje posty. Zapomnij ze Ci wyplaca te pieniadze
To odpal jeszcze na czwartym koncie, które masz na psa, a zobaczysz, że trafisz więcej:spokodfhgfh:Na 1 koncie trafilem tylko 0.40 euro ale na 2 koncie juz mialem 5Euro ale przegralem na BJ wiec na 3 koncie sprobowalem jeszcze i tam ugralem 23Euro! I pomnozylem to do 140Euro! super promocja
I oby Ci te wszystkie konta poblokowali jak najszybciej !Na 1 koncie trafilem tylko 0.40 euro ale na 2 koncie juz mialem 5Euro ale przegralem na BJ wiec na 3 koncie sprobowalem jeszcze i tam ugralem 23Euro! I pomnozylem to do 140Euro! super promocja
Na 1 koncie trafilem tylko 0.40 euro ale na 2 koncie juz mialem 5Euro ale przegralem na BJ wiec na 3 koncie sprobowalem jeszcze i tam ugralem 23Euro! I pomnozylem to do 140Euro! super promocja
A co mnie to że ty napisałeś ? Ty nie jesteś Unibet , wygrane traktowane są jak bonus a bonus można przelewać więc nie mogą z tego robić problemów. W prawdzie powinien on zniknąć , nie wiem czemu został...Matheenn napisalem wczesniej ze nie mozna przelewac nadwyzki na zaklady tak mi powiedzieli na livechacie. Sam cos bierzesz koleś. Albo jestes slepy i nie czytasz wszystkich postow
Na konto bankowe czy mb zleciłeś ??Panowie to ciekawe co piszecie bo ja właśnie zleciłem wypłate, pieniądze odjęto z konta, pozdrawiam ????