Witam,
ja niestety już przegrałem swój bonus, ale podzielę się z Wami spostrzeżeniami na temat tego bukmachera.
Otóż to co pewnie każdy zauważył to bardzo uboga szata graficzna raczej rzadko spotykana w tego typu serwisach. Widać już po tym że jest młody bukmacher który dopiero wchodzi na rynek(stąd darmowe freebety). Oferta bukmachera też jest uboga w porównaniu do innych, dodatkowy minus przypada dla nich za brak relacji
Live oraz mało możliwości sposobów wpłat i oraz wypłat. Ponadto stawka minimalna ustawiona na 10$ to trochę za wysoko(przynajmniej według mnie).
Zauważyłem ponadto że kupony są rozliczane zazwyczaj na następny dzień, po zebraniu wszystkich wyników z dnia poprzedniego czyli:
jeśli mecz odbył się o godzinie 15 we wtorek to w środę wraz z uzupełnieniem wyników za cały wtorkowy dzień rozliczane są kupony(całość zestawienia wyników dnia poprzedniego jest wstawianych do serwisu w różnych godzinach dnia) ja na rozliczenie kuponu czekałem około doby. Jeżeli mecz odbywa się o 2 w nocy to raczej nie ma co liczyć że zostanie rozliczony tego samego dnia np. po południu lub na wieczór.
Ogólnie to jeszcze dużo pracy przed nimi praktycznie nad wszystkim.