Mam tak samo myślę, że wypłata dojdzie.hmmmmm zleciłem wypłate 3 dni temu i od 2 dni nie mam tych pieniedzy na koncie binga i nie ma mozliwosci wycofania wyplaty...
A wpłacałeś Depozyt?Czy bawiłeś się dłużej na slotach,ruletce żeby zrobić jakiś obrót?Zobacz czy ci nie cofnęli tej wypłaty.hmmmmm zleciłem wypłate 3 dni temu i od 2 dni nie mam tych pieniedzy na koncie binga i nie ma mozliwosci wycofania wyplaty...
Moze by tak troche poczytac...Jak cos to wszystko to co sie wygra z tych 10E mozna wyplacic bez obrotu po wplaceniu depozytu
Na mikołajkaxh a potem na ruletce. Obrotu żadnego niema bo to real money. Na czacie babka powiedziała, że trzeba wpłacic depozyt.A wpłacałeś Depozyt?Czy bawiłeś się dłużej na slotach,ruletce żeby zrobić jakiś obrót?Zobacz czy ci nie cofnęli tej wypłaty.
Ja osobiście wszedłem postawiłem 9f na karty wpadł fullhouse,zagrałem 2x na ruletce i jest 40F..
I teraz co mam wpłacić te minimum 10 funtów i wypłacą mi 50?Bo wątpię,pytał się ktoś ich na czacie o warunki wypłaty? ;/
Na razie bez depo spróbowałem zlecić te 40 ale na bank nic z tego nie będzie.
Oddawaj moją kasę złodzieju.hmm troche nie czaje tego bingo wchodzę w home potem go to the lobby czy jakoś tak i pisze zaloguj sie i podaje dane i pisze zły login jak w to wejsc ?
nie wplacalem depozytu, wygralem na bingo jakies 3 funty i gralem na zdrapkach dobilem do 20 i zlecilem wyplate, juz pare dni kasy tam nie mam (brak mozliwosci wycofania) no i nie wiem co dalejA wpłacałeś Depozyt?Czy bawiłeś się dłużej na slotach,ruletce żeby zrobić jakiś obrót?Zobacz czy ci nie cofnęli tej wypłaty.
Ja osobiście wszedłem postawiłem 9f na karty wpadł fullhouse,zagrałem 2x na ruletce i jest 40F..
I teraz co mam wpłacić te minimum 10 funtów i wypłacą mi 50?Bo wątpię,pytał się ktoś ich na czacie o warunki wypłaty? ;/
Na razie bez depo spróbowałem zlecić te 40 ale na bank nic z tego nie będzie.
Ja ugralem 50 euro, wplacilem minimalny depozyt przez MB i wyplacilemjak wam to wypłacą to się ukatrupię bo dobiłem na slotach do 170 euro i wtopiłem później ???? a mogłem jednak zlecić wypłatę lub poczekać na rozwój sytuacji no ale celowałem w min 500.
Ile czekałeś na pieniążki? Wypłacałeś na credit card?Ja ugralem 50 euro, wplacilem minimalny depozyt przez MB i wyplacilem
Czekalem dwa dni, wyplacalem na MB (po wplacie jest do wyboru karta, MB i czek). Ogolnie mily support ????Ile czekałeś na pieniążki? Wypłacałeś na credit card?
W takim razie pora wpłacić depozyt.
P.S.Unfortunately, since you have not made any deposit, and since you have not
met with our other conditions as detailed in section 7 of our T&Cs, you are
not eligible to cash in.
Wygląda więc na to, że zwrócą pieniądze, a potem po depozycie będzie można wypłacić wygraną. Pożyjemy, zobaczymy ????If you can give me a chance I can explain. We certainly have not stolen any
money and you will shortly see it reflected back in your account at Butlers
Bingo.
For some reason you were allowed to select the "withdraw" button due to a
technical error which is being worked on. This is unfortunate, but things
like that can happen with a new site some times. This is being fixed.
All your money will be returned to your account at butlers Bingo, together
with any BBzs that you might have lost.
Please bear with us whilst we correct this.