wcale rueltka nie jest taka podkrecona jak mówicie, gralem na niej pare minur bylem +4 euro( gralem glownie progresja na kolumny). Az w koncu dla zartu sobie postawilem, ze wypadnie 0 i... wypadlo. Anulowalem caly ten bonus i przelalem 185 zl na zaklady. Ze spinów udało mi się wyciągnąć 30 euro, na 20 darmowych rund raz mi wpadło 30 euro i nic wiecej.
ktoś powie czy obrot liczy sie na wszystkich grach bo na to wygladam w bonusie dodaje nawet po zakladach na ruletke ale support polski napisal ze tylko te 2 gry wliczone do obrotu a mi z black jacka i ruletki liczy 100% z tego co widze i mam juz 10% obrotu wykonanego z 2 gry bo z 1 juz cały zrobiony (bylo tylko 1 euro wiec 25 bylo do obrotu) w drugim mam jeszcze troche ale ruletka i blackjackiem mozna spokojnie obrot wykonac i nie tracic kasy ze spinow o ile pozniej mi nie powiedza ze to sie nie liczy ;/ no ale chyba nie powinni skoro zalicza normalnie ?? ktos ma pewne informacje ??
wpłaciłem jeszcze pieniądze z zakładów. Jakies 60 euro, żeby łatwiej było mi grać progresją.
W twoim przypadku jest inaczej, bo masz tylko te 3,39. W takim razie graj na slotach dalej. Nic nie ryzykujesz, ale warto spróbować
hehe ja dostałem losowanie na durgiej darmowej rundzie (5darmwych x2)co kazdy obrot naliczalo mi pokazna ilosc punktów i nie moglem uwierzyc ze to tylko 4.1 euro ale jak podbilem z lupą okazalo sie ze jest tam przecinek ???? pierwsze rozdanie na BJ i po jałmużnie
Ze spinów ugrałem 6.35 eur, ale potem na Hot City ładnie dawało i teraz 50 eur na koncie:-D ( a było już 80) Jednak nadal te 6.35 eur mam w bonusie. Mogę nadwyżkę ze spinów przelać na konto główne i potem bez problemów to wypłacić?? Można gdzieś sprawdzić obrót z tych spinów? Bo wydaje mi się, że obrót spokojnie wykonałem. Chyba, że na innych gra go nie zalicza