Na betsson nigdy nic nie wplacalem a z 2 promocji wyplacilem kolejno 80 i 120 zl, za 1 razem chcieli skan dowodu i rachunku i bez problemu , za 2 razem nic
jak się przeleje na zakłady np.80zł to trzeba obrót robić czy można to wypłacić od razu??? na kasynie anulowałem bonus 2.9ojro i przelałem na konto podstawowe właśnie ok 80 zeta, czyli kwotę minimalną do wypłaty..
mozna odrazu wyplacac, ja z 3 promocji na betssonie ostatnich za 1 razem 80 za 2 120 a teraz mam 73 z groszami , musze do 80 dobic ale nie wiem jak, jakies rady? zagrac cos po kursie 1,15? za wszystko
Ze spinów 3.60 grałem na devil delight i uzbierałem tych 15 dusz przy najnizszej stawce zgarnałem ponad 10 ojro. Obecnie ponad 14 ojro i 40 % wykonanego bonusu ( można by wypłacic tą dyche ale spróbuje to obrócić ). Do tego zostało mi jeszcze 10 spinów na tym drugim slocie czyli luz.
dlaczego zawsze jest tyle postow jak sa spiny? przeciez wystarczy poczytac poprzednie tematy bo warunk isa takie same co do wyplat i obrotow jak jedna firma je robi..
dlaczego zawsze jest tyle postow jak sa spiny? przeciez wystarczy poczytac poprzednie tematy bo warunk isa takie same co do wyplat i obrotow jak jedna firma je robi..
Najpierw piszesz,że ludzie bez sensu pisza posty jak wszystko o obrocie jest napisane na poprzednich stronach...potem z kolei pytasz sie o obrót? Wszystko z Toba w porządku?
dla jaj tak napisał ????
także myślę, ze wszystko w porządku z Nim ????
chociaż...
skoro je jogurt, to może ma problemy z zaparciem ????
nie wiadomo ????