Chcesz zobaczyć FAME 29 za darmo? Stań do walki o kod PPV i ciesz się galą u siebie w domu FAME 29 - zawalcz o Pay Per View od Superbet!
Nie masz konta w Superbet? Nic straconego założysz je w kilka minut
TUTAJ!
Z okazji zbliżających się Zimowych Igrzysk Olimpijskich w Mediolanie oraz Cortina d’Ampezzo 2026 zapraszamy ponownie do drużynowej rywalizacji. Trzyosobowe drużyny odpowiadają na pytania i zdobywają punkty wspólnie. Zimowa rywalizacja z Betclic na ZIO 2026. W puli 1000 PLN od Betclic!
Uwaga! Aby wziąć udział trzeba się zapisać do konkursu
Nie masz konta w Betclic? Nic straconego założysz je w kilka minut
TUTAJ!
Ja nie rozumiem tutaj w ogóle dyskusji: Po co wszyscy CIĄGLE się pytają jak to jest z tym bonusem, czy obracać, czy można wypłacać?
PRZECIEŻ BETSSON CIAGLE ROBI JAKIES PROMOCJE I ZASADY SĄ CIĄGLE!! TAKIE SAME.
To co ponad bonus przelewamy i luz (albo obracamy bonus w kasynie x razy).
PS.turlaj - żeś się popisał
Wystarczy, że jedna osoba napisze, ile wygrała. Wiedzą już wszyscy, że spiny są dostępne na dwóch nowych grach, wiedzą też zapewne, że "nawet siada" na nich ????
i mi sie w koncu udalo cos wygrac na tej pierwszej gierce 40 euro, na drugiej 1 ???? obrocik zrobiony i troszke kaski wyplacone ???? szkoda tylko, ze ruletka nie dala mi ani razu wygrac a do tego 2 ostatnie ruchy w obrocie (stawialem czarne+czerwone 10/10) to.... 0 ;] wiec moglo byc 40 euroskow wiecej ale tak czy siak humor sie poprawil ???? super promo ????
Wystarczy, że jedna osoba napisze, ile wygrała. Wiedzą już wszyscy, że spiny są dostępne na dwóch nowych grach, wiedzą też zapewne, że "nawet siada" na nich ????
i mi sie w koncu udalo cos wygrac na tej pierwszej gierce 40 euro, na drugiej 1 obrocik zrobiony i troszke kaski wyplacone szkoda tylko, ze ruletka nie dala mi ani razu wygrac a do tego 2 ostatnie ruchy w obrocie (stawialem czarne+czerwone 10/10) to.... 0 ;] wiec moglo byc 40 euroskow wiecej ale tak czy siak humor sie poprawil super promo
lol
zlecilem w piatek wyplate na konto bankowe dzis chce wejsc na betsson-a i mi wyskakuje ze nie ma takiego uzytkownika OoO co najdziwniejsze zmienic haslo moge i na działa na uzytkownika + maila ... wyslalem do suportu maila ale nie wiem kiedy odpisza a wychodze teraz ;/ miał ktos podobnie?
lol
zlecilem w piatek wyplate na konto bankowe dzis chce wejsc na betsson-a i mi wyskakuje ze nie ma takiego uzytkownika OoO co najdziwniejsze zmienic haslo moge i na działa na uzytkownika + maila ... wyslalem do suportu maila ale nie wiem kiedy odpisza a wychodze teraz ;/ miał ktos podobnie?
Ja miałem podobnie, napisałem do nich meila "o co chodzi?" odpisali że potrzebują dokumenty potwierdzające tożsamość, wysłałem i konto odblokowali ???? .
Dziękujemy za kontakt z Betsson. Uprzejmie informujemy, że Departament Kontroli Gier po szczegółowej analizie Pana konta podjął decyzję o jego zamknięciu. Decyzja ta jest ostateczna. Wszelkie apelacje oraz zażalenia prosimy bezpośrednio kierować do Agencji LGA (Lotteries and Gaming Authority) [URL='http://www.lga.org.mt/lga/home.asp']http://www.lga.org.mt/lga/home.asp[/URL]), która odpowiedzialna jest za licencję firmy Betsson. Jednocześnie informujemy, że Betsson nie udzieli odpowiedzi na żadne ewentualne pytania dotyczące tej sprawy.
OMG ! ???? NIBY Z FREESPINOW;D ALE NA SRODE PRZYDALO BY SIE TE 93 ZL BO IDE NA IMPREZE;D