Dokładnie, gó.wno nas to obchodzi kto ile wygrał. Te same zasady, wystarczy tylko poinformować na jakiej grze sa spiny i dziekujemy.Ja nie rozumiem tutaj w ogóle dyskusji: Po co wszyscy CIĄGLE się pytają jak to jest z tym bonusem, czy obracać, czy można wypłacać?
PRZECIEŻ BETSSON CIAGLE ROBI JAKIES PROMOCJE I ZASADY SĄ CIĄGLE!! TAKIE SAME.
To co ponad bonus przelewamy i luz (albo obracamy bonus w kasynie x razy).
PS.turlaj - żeś się popisał
Wystarczy, że jedna osoba napisze, ile wygrała. Wiedzą już wszyscy, że spiny są dostępne na dwóch nowych grach, wiedzą też zapewne, że "nawet siada" na nich ????
i mi sie w koncu udalo cos wygrac na tej pierwszej gierce 40 euro, na drugiej 1 obrocik zrobiony i troszke kaski wyplacone szkoda tylko, ze ruletka nie dala mi ani razu wygrac a do tego 2 ostatnie ruchy w obrocie (stawialem czarne+czerwone 10/10) to.... 0 ;] wiec moglo byc 40 euroskow wiecej ale tak czy siak humor sie poprawil super promo
Wychodzi na to, że zablokowali Ci konto, tylko pytanie pozostaje, z jakiego powodu?lol
zlecilem w piatek wyplate na konto bankowe dzis chce wejsc na betsson-a i mi wyskakuje ze nie ma takiego uzytkownika OoO co najdziwniejsze zmienic haslo moge i na działa na uzytkownika + maila ... wyslalem do suportu maila ale nie wiem kiedy odpisza a wychodze teraz ;/ miał ktos podobnie?