jacio
Użytkownik
Manchester City - Dynamo KijówPanowie czemu taki wysoki kurs na under w meczu city z dynamem? 2.25 albo 1.50 za u3.5 do dubelka w sam raz ???? przeciez ten mecz na luzie bez spiny...
Może dlatego, że Manchester City stanie dziś przed historyczną szansą awansu do ćwierćfinału Ligi Mistrzów. Zaliczka z pierwszego meczu pozwala ze spokojem czekać fanom The Citizens na końcowe rozstrzygnięcie. Manuel Pellegrini zapowiada jednak, że wystawi najlepszy skład i będzie chciał wygrać również dzisiejsze spotkanie. Co ważne, do składu ma wrócić Yaya Toure, który ostatnio borykał się z kontuzją. W przewidywanych skladach brakuje Bony'ego co jest według mnie bardzo pozytywną informacją dla wszystkich grających na City. Nie będzie nadal De Bruyne, ale patrząc na skład Manchesteru można być spokojnym o dzisiejszy rezultat. Jest siła, drużyna Manchesteru u siebie to zupełnie inna bajka niż na wyjeździe. Statystyki nie kłamią. City u siebie radzi sobie bardzo dobrze. W 15 meczach Premier League zgromadzili 31 pktów i strzelili 39 bramek. Na Etihad zanotowali 13/15 overów w lidze i 3/3 w Lidze Mistrzów. Średnia goli na mecz to odpowiednio 3,73 i 4,00. Aktualnie trwa seria 5 overów. Wcześniej seria taka została przerwana po 13 meczach. Kursy kształtują się zaskakująco dobrze. Może właśnie przez możliwe podejście "na luzie, bez spiny". Według mnie spina trochę będzie. Również po stronie Ukraińców, którzy nieczęsto mogą się pokazać przed taką publiką. Na pewno będą walczyć do końca o jak najlepszy rezultat. Zarówno trener jak i piłkarze podkreślają, że przyjeżdzają do Manchesteru, nie po zwycięstwo, a po awans. Plany te mogą zostać szybko zweryfikowane, ale myślę, że jednego gola spokojnie mogą wcisnąć. Takie podejście na pewno sprzyja bramkom, których myślę, że dzisiaj nie zabraknie.
Possible lineups:
Manchester City: Hart; Sagna, Kompany, Otamendi, Clichy; Fernandinho, Touré; Navas, Silva, Sterling; Aguero.
Out: Delph (calf), De Bruyne (knee), Tasende (suspended)
Doubtful: none
Misses next match if booked: none
Dynamo Kyiv: Shovkovskiy; Vida, Khacheridi, Dragovic, Antunes; Veloso, Buyalskiy, Garmash, Yarmolenko, Gusev; Teodorczyk.
Out: Rybka (knee), Morozyuk (knee), Moraes (adductor), Petrović (unspecified), Burda (unspecified), Myakushko (unspecified), Rybalka (groin)
Doubtful: Danilo Silva (muscle)
Misses next match if booked: Danilo Silva, Rybalka, Korzun, Buyalskiy
info z uefa.com
Mój typ:
over 2.5 @ 1.75 betano
City & over 2.5 @ 2.25 betano