>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

1/8 finału Ligi Mistrzów Rewanże [15-16 marca 2016]

Status
Zamknięty.
buleczka 4,2K

buleczka

Forum VIP
Manchester City - Dynamo Kijów

Nie wiem jaka idea przyświeca ludziom stawiającym na City oprócz takiej, że &quot;powinni wygrać&quot;. Idzie masówka na City i moim zdaniem nie ma tutaj żadnego value. City ma w niedzielę jedno z najważniejszych spotkań tego sezonu - derby z United. Z jednej strony walka o prestiż w mieście, a z drugiej bardzo ważne spotkanie w kontekście walki o TOP4. Dwumecz z Dynamo jest już praktycznie rozstrzygnięty. Dynamo potrzebuje strzelić 3 bramki, nie tracąc przy tym żadnej, żeby myśleć o awansie. Nawet grając na pół gwizdka piłkarze City nie są w stanie tego spartolić. Na pewno większy priorytet mają tutaj derby z United. Forma City w tym sezonie na pewno nie wygląda tak jak powinna wyglądać, patrząc na to jakimi piłkarzami dysponuje Pellegrini. Zdarza się dosyć sporo słabych meczów, tak więc nie jest to zespół przeciwko któremu nie można niczego ugrać. Chociażby ostatni mecz z Norwich, gdzie The Citizens bili głową w mur albo mecz z Liverpoolem, gdzie w zasadzie City nie istniało - klasowej drużynie nie wypada w takim stylu przegrywać. Kolejna sprawa to podejście angielskich drużyn do meczów w Europie, każdy chyba wie jak to wygląda.

Drugi typ to over 2,5. Na Etihad w tym sezonie pada bardzo dużo bramek. Biorąc pod uwagę wszystkie rozgrywki City rozegrało 21 spotkań, w których over 2,5 pokryty był aż 19 razy. Bardzo często gospodarze nie potrafili zachować czystego konta (16 razy), nawet w starciach z dużo słabszymi zespołami.

Man City - Dynamo +1 @ 2,24 Marathonbet ✅ 0:0
Man City - Dynamo over 2,5 @ 1,81 Pinnacle ⛔

Ekipa z Eindhoven ma w niedzielę mecz z Ajaxem, który w kontekście mistrzostwa ma ogromne znaczenia, wiec myślę że dziś nie będą się zbytnio przemęczać oszczędzając się na klasyk Eredivisie.
Jak przeczytałem to zdanie, to aż się złapałem za głowę. 0:0 w pierwszym meczu, sprawa awansu jeszcze nie rozstrzygnięta i wg Ciebie PSV oleje ten mecz i przyjedzie do Madrytu na wycieczkę? Równie dobrze podobne zdanie można by napisać o City, a mimo to na nich stawiasz i to nawet z handi.

Otrzymane punkty reputacji: +6
TommyTSW 53,1K

TommyTSW

Forum VIP
Jedyne racjonalne zakłady jakie tu widzę to chyba na jakieś kartki w Madrycie.Wynik 0-0 niebezpieczny dla obu ekip, początkowo to PSV jest w lepszej sytuacji, każdy bramkowy remis daje im awans, jeśli Atletico pierwsze zdobędzie gola natychmiast presja przechodzi na gości.Także emocje w tym meczu powinny towarzyszyć.Można też jakiś over próbować, tu po strzeleniu gola powinna się zacząć zabawa.
City jakoś ostatnio marnie wygląda, mają dobry wynik, to co dzisiaj zagrają jest czystą loterią.
Granie na jakieś typowe ,jedynki, na takie kursy jak dla mnie nie pokrywa się z ryzykiem.
Lepiej to już chyba na Live poczekać, a nóż mniej faworyzowana ekipa zdobędzie bramkę i wtedy będzie można znaleźć coś sensownego po dobrym kursie, niekoniecznie na winy, ale np na rożne.

TommyTSW 53,1K

TommyTSW

Forum VIP
PSV w tym meczu robi kawał dobrej roboty, co prawda klarownych sytuacji nie stworzyli prócz jednej kiedy piłka po strzale i interwencji bramkarza obiła słupek, ale rywalom też na większe zagrożenie nie pozwalają.Atletico kompletnie bez większego pomysłu, ale to też zasługa PSV, jak dotrwają do karnych to będą mieć większy komfort niż Atletico, za odpadnięcie nikt nie będzie miał do nich pretensji.
Ciesze się że się nie przypaliłem na strzały na bramkę City bo kusiło, ale zrezygnowałem bo coś mi śmierdziało, zresztą pisałem coś na ten temat przed meczem.

aka-shakal 16,7K

aka-shakal

Użytkownik
⚽ Barcelona - Arsenal
Barcelona -1,5 AH ::: 1,65 ::: 2/3 Bet365 ✅
Barcelona jest klubem który w tej edycji ma duże szanse na historyczną obronę tytułu wywalczonego w ubiegłym sezonie. Pisanie o nich myślę, że nie ma większego sensu. Zespół kompletny, w ostatnim czasie ładują bramki aż miło się ogląda. W ostatnich 6 meczach strzelili łącznie 22 bramki co daje średnią 3,6 bramki na mecz. Tak naprawdę to sprawa awansu została już przesądzona na Emirates Stadium gdzie padł wynik 0:2 dla drużyny z Katalonii. Barcelona nie byłaby sobą gdyby nie grali u siebie na 100% i nie cisnęli wysokiego wyniku.
Arsenal jak co roku złapał zadyszkę i w ostatnich 6 meczach stracili łącznie 11 bramek co daje średnią 1,83 bramki na mecz. Jedynie z Hull City nie stracili bramek, ale ten zespół gra w Championship, do tego były to rozgrywki pucharowe. Kluczowym osłabieniem u gości będzie brak podstawowego bramkarza Petra Cecha (28/0). Nie zagra też Cazorla (14/0), Oxlade-Chamberlain (22/1), Ramsey (25/5), oraz niepewny występ jest Koscielnego (24/3).
Wynik: 3:1
⚽ Bayern - Juventus
Juventus strzeli ::: 1,80 ::: 1/3 Bet365 ✅
Co by nie mówić to w mojej opinii jest to dość fajny kurs na to, że Bayern straci bramkę u siebie. W pierwszym meczu padł hokejowy wynik 2:2. Kurs na ubiegłorocznego finalistę dość wysoki. Serię Juventusu chyba każdy fan futbolu zna. Na początku sezonu ludzie pytali się co się stało ze &quot;Starą Damą&quot;? A dzisiaj są liderem Serie A i mają spore szanse na awans do następnej rundzie, jednak w tym przypadku musi zostać spełniony jeden ważny warunek. Trzeba strzelić przynajmniej bramkę! Z takim składem jaki mają myślę, że to nie powinien być dla nich większy problem.
Wynik: 2:2

Otrzymane punkty reputacji: +2
S 200

sniffybet

Użytkownik
Barcelona - Arsenal
Typ : Arsenal ov 0,5 bramki
Kanonierzy przyjeżdżają do Barcelony bez żadnej presji. Wynik w Londynie był jaki był. W tym meczu nie ma czego bronić - Arsenal skupi się na ataku, a atakować akurat mają kim - Ozil, Welbeck, Giroud - no i oczywiście, wielki Alexis. Chilijczyk ma tutaj sporo do udowodnienia przed starymi kolegami. Motywacje by zagrać dobrze w ofensywie i przede wszystkim coś ustrzelić będzie miał jeszcze większą niż w ramach każdego innego spotkania.
Mi naprawdę Arsenalu jest szkoda. Oglądam wiele ich meczów. Oni nie grają źle jakby wyniki na to wskazywały. Jedno akurat potrafią robić perfekcyjnie - stwarzać sobie okazje. Ale zespół z Północnego Londynu ma tak ogromnego pecha przy wykańczaniu akcji że nie zdobywają tak wiele punktów jak jest to od ich wymagane. Defensywa, pomoc - tutaj naprawdę jest źle. Ale w ataku naprawdę mają ogromny potencjał i wielkie nazwiska.
Więc jak to będzie? Arsenal bez żadnej presji, który nie ma nic do stracenia, Arsenal który stwarza okazje - czy ten Arsenal nie strzeli choć jednej bramki? Oczywiście że strzeli!
@1,70

Otrzymane punkty reputacji: +2
rufus87 21

rufus87

Użytkownik
Bayern Monachium-Juventus Turyn
Typ: Drużyny strzelą gola:tylko Bayern Monachium
Kurs:2.1

Kurs zawyżony.Włosi przylatują do Monachium bardzo poważnie osłabieni-zabraknie najlepszego ofensywnego zawodnika,tj Paolo Dybali,do tego absencja Chielliniego oraz Marchisio,a na drobny uraz narzeka również Mario Mandzukic.Widzimy więc,że osłabiona jest zarówno formacja ofensywna jak i defensywna.
Do składu Bayernu wraca Medhi Benatia i to prawdopodobnie on wraz z Kimmichem stworzy parę stoperów,a Alaba zostanie przesunięty na swoją nominalną pozycję,tj lewą obronę,gdzie w pierwszym meczu Cuadrado kręcił słabym Bernatem.Takie ustawienie funkcjonowało w ostatnich spotkaniach ligowych i warto dodać,że funkcjonowało bardzo dobrze.
Włosi oczywiście muszą walczyć o strzelenie bramek,lecz czy uda im się cokolwiek wturlać do bramki Neuera?Juve generalnie nie strzela zbyt wielu bramek,a tutaj,mocno osłabiona drużyna przyjeżdża na stadion,na którym w ostatnich 9 meczach Ligi Mistrzów,Bayern wpuścił zaledwie 4 bramki(z czego dwie z Barceloną),samemu strzelając ich 36,czyli dokładnie 4 strzelone gole na mecz.
Myślę,że Bayern zagra swoje,ale nie przez 60 minut tak jak w pierwszym meczu,lecz utrzymają koncentrację przez pełne 90 minut.

bmw14.5 612

bmw14.5

Użytkownik
Włosi przylatują do Monachium bardzo poważnie osłabieni
Z tą poważnością to bym się nie wygłupiał, bo Juve ma zmienników i to dobrych. Wymieniać ich nie muszę.
Bayern też jest osłabiony w obronie, co jest permanentne. Bo przecież taki Badstuber jest ciągle kontuzjowany i w najlepszych porywach prezentuje max. poziom polskiej ekstraklasy. Dziwię się, że ten klub nie dochowal się choćby jednego bardzo solidnego środkowego defensora, bo przecież nawet Boateng takim nie jest. Gdy okazało się, że cały ten Badstuber znowu &quot;skaleczył się w kolanko&quot; to na gwałt ściągnięto Tasciego, który nawet nie wiem, czy 1 mecz rozegrał. Obrona Bayernu to jedna wielka improwizacja i cale szczęście, że jest Lahm i Alaba na bokach i Neuer, który naprawia błędy. Ale ogólnie na CL nie wygląda to zbyt optymistycznie. W Bundeslidze obeci!
Juve dzisiaj strzeli, to jest raczej pewne.

emilenberg 81

emilenberg

Użytkownik
Barcelona - Arsenal.
Jakie są wasze przemyślenia odnoście lini i ogólnie posiadania piłki przez FCB. Nie ma jeszcze typu na to ale zastanawiam się czy nie zagrać. Jeśli linia będzie 62,5 to myślę że typ godny gry. Napiszcie jakie są wasze odczucia na ten temat. Pozdrawiam.
P.S.
Mój typ na dziś Bayern vs Juve wynik 2:2 (tak poza konkursem hehe)

rufus87 21

rufus87

Użytkownik
Z tą poważnością to bym się nie wygłupiał, bo Juve ma zmienników i to dobrych. Wymieniać ich nie muszę.
Bayern też jest osłabiony w obronie, co jest permanentne. Dziwię się, że ten klub nie dochowal się choćby jednego bardzo solidnego środkowego defensora, bo przecież nawet Boateng takim nie jest.
Ja to bym się raczej nie wygłupiał z takim rzucaniem pustych słów na wiatr.Kogo ma Juve na zastępstwo za Dybale?Moratę z 4 bramkami w lidze i 2 w LM w tym sezonie?:grin: Wystarczy sobie poczytać komentarze na forum kibiców Juve co myślą o tym &quot;zastępstwie&quot;.
Z tym Boatengiem też brzmi zabawnie,bo wartość rynkową ma taką samą jak np Ramos czy Pique.Kontuzji też zbyt wielu nie łapie.
Podyskutować zawsze można,ale konkretnymi argumentami,a nie tymi bez pokrycia.Zobaczymy po meczu co i jak,myślę,że drugi raz z rzędu niemcy nie stracą koncentracji tak jak w pierwszym meczu.

em-131774 113

em-131774

Użytkownik
Barcelona - Arsenal
Typ: Arsenal powyżej 3,5 rożnych
Kurs: 2
Szanse na awans są nikłe jeśli chodzi o Arsenal, ale to nie oznacza, że spoczną na laurach i nic nie będą grać. Arsenal lubi rewanże i liczę tutaj na dobrą grę w ofensywie i uważam, że ta linia jest zbyt niska jak na taką drużynę. Typ polecam.

konar25 2,9K

konar25

Użytkownik
Arsenal+2.5
Bayern win
Ako2.14
Pinnacle

W meczu na Camp Nou nie widzę potrzeby demolowania rywali.Ja tu widzę ambicje ze strony ekipy Wengera żeby wyjść z twarzą zreszta pierwszy mecz nie byl taki zły jak wynik dla Kanonierów.Niby Arsenal ma jakies osłabienia ale czy np.taki Ospina to aż taki slabszy punkt jak go malują?Widzieliśmy juz jak Szczęsnego wygryzl...

O drugim meczu juz pisałem tutaj:
Juventus moim zdaniem nie da rady.Poprzedni sezon to byl owoc odbudowy Juve przez ostatnie lata.Ja do konca wierzyłem ze oni są wstanie wygrać LM i byli rzeczywiście bardzo blisko.Teraz znowu przebudowa jednak oni grają świetnie.Jednak taka przebudowa lini pomocy zawsze odbija sie na drużynie do tego kontuzje przed meczem rewanżowym.W takich meczach wychodza braki.Moim zdaniem jutro Bayern przypieczętuje awans.

rodzyn7 6,7K

rodzyn7

Użytkownik
Dziwię się, że ten klub nie dochowal się choćby jednego bardzo solidnego środkowego defensora, bo przecież nawet Boateng takim nie jest.
Gdzie jest admin, przecież za takie posty to powinny bany z miejsca lecieć. ???? Boateng to ścisły top, jeśli chodzi o środkowych obrońców.
Żeby nie usunięto mi posta: IMO warto grać w tym meczu kartki.

L 3,1K

loveparade

Użytkownik
Barcelona - Arsenal
typ: Under 3.5 @ 1.95 pinnacle
Sprawy awansu sa juz na 99% rozstrzygniete, oczywiscie arsenal spróbuje o cos powalczyc. Ale u siebie grali slabo i sytuacji tez nie było za wiele, to i w Barcelonie tez nie powinno ich byc. Mecz do pierwszej bramki, jesli strzeli arsenal w co bardzo watpie to mozemy miec overka. najwieksze prawdopodobienstwo ze strzeli pierwsza Barcelona i wtedy mamy po meczu, arsenal zacznie murowac, a barca grac tiki take. Arsenal to nie getafe ze dadza sobie strzelic 4 czy 5 bramek
Bayern - Juve
typ: więcej goli w 2 połowie @ 2.05 na Bet365
Mamy x w pierwszym meczu i zadna druzyna nie zaatakuję od poczatku. Z czasem juve musi się otworzyc, a Bayern nie bedzie grał na x

mediapunta 141

mediapunta

Użytkownik
Trudno o bardziej decydujący element w piłce nożnej niż nastawienie. A nastawienie Arsenalu na dzisiejszy mecz nie może być inne, niż &quot;nie mamy nic do stracenia&quot;. Jeśli Wenger nie zwariował (nie wiem), to postawi dziś na kwartet ofensywny Alexis-Ozil-Campbell-Wellbeck. Nie zagra Ramsey, więc środek pola będzie eksperymentalny, obok Coquelina zagra Elneny. Na stoperze elektryczny Gabriel, może wyjdzie mu mecz życia, ale znacznie bardziej prawdopodobne jest, że zostanie zjedzony przez MSN.

Barcelona w lidze zwykła dominować rywali i praktycznie doszczętnie niwelować zagrożenie pod własną bramką. Arsenal ma jednak znacznie większą jakość z przodu, na Emirates stworzyli sobie sporo okazji, Barcelona w pierwszej połowie miała problemy z kontrami. Fatalny mecz zagrał wówczas Ozil, w którym dziś upatruję najlepszego zawodnika gości. Niemiec albo gra świetnie, albo przechodzi obok meczu. Częściej jednak mecz mu wychodzi, a że Camp Nou zna doskonale, bo grał tu wielokrotnie i to grał bardzo dobrze (choćby ta asysta z sezonu 11/12). Oczywiście grać przeciwko Barcy jest takiemu piłkarzowi ciężko, bo żyje z posiadania piłki, która w takiej sytuacji będzie przy jego nodze rzadko. Niemniej jednak gol dla Kanonierów to moim zdaniem coś, co nastąpić musi, a ja pokuszę się o ryzykowny typ na dwa gole, bo mam wrażenie, że wynik dziś będzie wysoki - Barcelona zagra ofensywnie i pozostawi miejsca na kontry, a szybkim Welbeckowi i Campbellowi oraz mającemu coś do udowodnienia Alexisowi po prostu wyjdzie mecz.

powyżej 2.5 + BTS @ 1.95 ✅
Arsenal powyżej 1.5 @ 4.33
⛔
bet365

maselko96 175

maselko96

Użytkownik
Już wczoraj pisałem o meczu Bayern - Juventus i podtrzymuje zdanie. Kurs 9.1 na zwycięstwo Juventusu i 7 na awans Juventusu to jest chyba promocja roku. Niemcy ostatnio są cieniem samych siebie - a ich dzisiejsza formacja to jeden wielki żart (Kimmich - Benatia to poziom Rzezniczaka i Lewczuka). Po takim kursie grzechem jest nie zagrać w stronę Juventusu za jakieś drobne.
Tak samo niepolecam grać Barcelony za 1.2, gdyż... gdyż 1.2 w Lidze Mistrzów się nie stawia.

TommyTSW 53,1K

TommyTSW

Forum VIP
Też myślę że Bayern też nie jest taki super żeby ekipa pokroju Juve nie potrafiła ich ukąsić, ja z kolei idę w tym meczu na over 3,5 strzałów na bramkę Juve po 2.1 w unibet

rivalo 116

rivalo

Użytkownik
Wczoraj niestety nie było nam dane oglądać bramek, emocje za to wzbudziła seria rzutów karnych w Madrycie. Czy dzisiaj możemy spodziewać się goli? Na pewno!​

16.03.2016 20:45

Barcelona - Arsenal

Barcelona chce dopełnić formalności. Świetny wynik, jakim jest dwubramkowa przewaga po spotkaniu na wyjeździe daje im dobrą pozycję wyjściową przed rewanżem na Camp Nou. Arsenal był przez dłuższą część pierwszego spotkania nieugięty, ale błąd Mathieu Flaminiego sprawił, że wynik został otwarty. Środowy mecz znów może być popisem Lionela Messiego, Luisa Suareza i Neymara.

Nasz typ:
powyżej 3,5
Kurs: 1.80

Rivalo
✅

16.03.2016 20:45

Bayern - Juventus
Bayern kontra Juventus to spotkanie, które w tym tygodniu z Ligą Mistrzów wzbudzi najwięcej emocji. Chodzi tutaj przede wszystkim o prestiż i dobry wynik. Gdyby finalistom poprzedniej edycji, czyli „Juve” udało się wyeliminować ekipę, w której gra m. in. Robert Lewandowski sprawiliby największą niespodziankę tych rozgrywek. Faworytami spotkania na pewno są Bawarczycy, ale czy ekipę &quot;Starej Damy&quot; stać dzisiaj na niespodziankę?

Nasz typ:
powyżej 2,5
Kurs: 1.85

Rivalo
✅

funnyman 735

funnyman

Użytkownik
BAYERN - JUVENTUS
Łączna liczba rożnych w pierwszej połowie: więcej niż 4,5
1.94
Kurs kusi. Bayern w meczach domowych w tym roku notuję od 10 do 18 rzutów rożnych. We wszystkich tegorocznych spotkaniach ten over był wypełniany, a jak będzie wyglądał ten mecz od pierwszych minut raczej wszyscy się spodziewają. Ostry atak Monachijczyków i próby odryzienia się przez Juve w kontrach. Dobra postawa Buffona w bramce i szczelna obrona Starej Damy powinna skutkować tym, że piłka często będzie znajdować się przy narożnikach bramki gości. Szanse tego typu mogą zaprzepaścić tylko szybko strzelone bramki i zwolnienie tempa meczu. Tak było w meczach grupowych LM, gdy m.in Olimpiakos przegrywał już 3-0 po 20 minutach. Dzisiaj pomimo absencji Chielliniego, obrona Juventusu nie powinna zostać łatwo złamana.

T 0

tatonik

Użytkownik
znalazlem fajny typ,na bah
Czy w dzisiejszych meczach bedzie powyzej jednego rzutu karnego?
kurs 2,1
co sądzicie&gt;?
Wiadomo, w Arsenalu są &quot;elektryczni&quot; zawodnicy,często w meczach o stawkę zdarza sie popelniać glupie błedy, Barca często przeciwko angielskim drużynom dostaje &quot;prezenty&quot; w postaci karnych czy czerwonych kartek
A drugi mecz,wiadomo bedzie walka, twarda obrona,kontry Juve, kontra ciągle krązenie w okolicach szesnastki Buffon&#39;a
Licze ,żę chociaz jeden sedzia wskaże dzis na wapno

konar25 2,9K

konar25

Użytkownik
Już wczoraj pisałem o meczu Bayern - Juventus i podtrzymuje zdanie. Kurs 9.1 na zwycięstwo Juventusu i 7 na awans Juventusu to jest chyba promocja roku. Niemcy ostatnio są cieniem samych siebie - a ich dzisiejsza formacja to jeden wielki żart (Kimmich - Benatia to poziom Rzezniczaka i Lewczuka). Po takim kursie grzechem jest nie zagrać w stronę Juventusu za jakieś drobne.
Tak samo niepolecam grać Barcelony za 1.2, gdyż... gdyż 1.2 w Lidze Mistrzów się nie stawia.
Formacja jako formacja to nie jest tylko Kimmich i Benatia tylko 4 zawodników to jest formacja.A wiec mamy tu dwóch ww. a takze uzupelniajcych ich Alabe i Lahma.I teraz zatrzymajmy sie w tym miejscu i znajdź mi lepszych bocznych obrońców uzupelniajcych ŚO.Nie możesz znaleźć? No ja tez bo lepszych nie ma! Takze nie koloryzuj.Juventus to będzie miał problemy żeby wejść na polowe przeciwnika.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom