komos84
Użytkownik
Kilka słów o meczu Barcelony z Manchesterem City. Próbowałem do tego spotkania podejść od kilku stron, czy to kartek, czy to goli, rozważałem przez chwilę nawet wygraną podopiecznych Martino. Ostatecznie zagrałem w tym meczu bts, po kursie 1,62, w Betgunie - w porównaniu z innymi bukmacherami kurs całkiem wysoki na to zdarzenie. Dla porównania w Bet365 na to, że obie strzelą jest tylko 1,53 z tego co pamiętam.
Argumentacja jest krótka. Pomimo lekkiego kryzysu jaki zanotowały ostatnio te zespoły, to zarówno Barca, jak i City mają na tyle silny "przód" by coś ustrzelić. Z jednej strony Messi, Pedro, Neymar z drugiej Aguero, Negredo, może Dżeko się pojawi, do tego jest jeszcze Silva. Chciałbym zobaczyć dobry, otwarty mecz i myślę, że tak będzie. The Citizens przecież nie mają czego bronić...
Argumentacja jest krótka. Pomimo lekkiego kryzysu jaki zanotowały ostatnio te zespoły, to zarówno Barca, jak i City mają na tyle silny "przód" by coś ustrzelić. Z jednej strony Messi, Pedro, Neymar z drugiej Aguero, Negredo, może Dżeko się pojawi, do tego jest jeszcze Silva. Chciałbym zobaczyć dobry, otwarty mecz i myślę, że tak będzie. The Citizens przecież nie mają czego bronić...