dobi
Znawca - Premier League
Czasami to aż szkoda czytać i patrzeć, Basel to bdb drużyna, Salzburg zbyt słabi na Europejskie Puchary, wyliczanie z kim to Basel nie wygrał, i jak, że Basel ma doświadczenie w pucharach Europejskich, a Salzburg, który w tym sezonie, grał z Ajaxem, który ma dużo większe doświadczenie niż Basel, Ajax który miał swój słaby moment, ale gra bardzo dobrze, wygrana z Barcą 1-0 (znów wyliczanie - tym razem moje), ale mecz w Holandii 3-0 i rewanż co daję, pogrom w dwumeczu 6-1 to dalej utwierdza w przekonaniu że Byki z Austrii wciąż za słabe na Szwajcarów? Ktoś pisał że Salzburg nie miał przewagi w Bazylei, również oglądałem fragment itd i grali dobrze, mają pomysł na grę, kreują, na co również wskazują statystyki dostępne pod linkiem : http://www.livesports.pl/mecz/UwPbJp2P/#statystyki-meczu;0 jak dla mnie Salzburg dzisiaj wygra i przejdzie dalej, mają 'chrapkę' na sukcesy w Europie, i jak ktoś pisał wcześniej może być czarnym koniem w LE, podobnie jak A.Madryt w LM. Na wyjeździe średnio, ale coś ugrali, a u siebie pokazali klasę, myślę że dziś będzie podobnie, stawiam 3-0/3-1 dla Austriaków, kursy 1.45 jak dla mnie może ciut niskie, ale wg mnie to i tak 45 % lokata, a dla odważniejszych handi, myślę że i tak wejdzie. Dla mnie Basel, dzisiaj będzie stłamszony pod własną 16, i po prostu Byki strzelą kilka goli jak to mają w zwyczaju i odeślą Szwajcarów do domu.