Wkoncu ktos napisal cos mądrego ! Przed turniejem pisałem , ze Argentyna to jedna wielka kupa a Francja to zlepek gwiazd , ktorzy nic ciekawego razem nie pokazują i z Deschampsem na lawce moga sobie jedynie wygrywać z takimi drużynami jak Australia i Peru i to z wielkim problemami. Dla mnie to jest no bet bo tez mam przeczucie , ze Argentyna awnasuje i wszyscy pseudoznawcy ( nie obrazając nikogo z tego forum, bardziej chodzi mi o tych, ktorzy o Francji wiedza tylko tyle , ze to najdroższa kadra swiata) oczywiście nie mozna wykluczyć, ze Francja jednak przejdzie ale ja mam dwie teorie co do tego meczu. Messiemu wlaczy sie Bóg futbolu i w pojedynke wprowadzi Argentynie do ćwierćfinału, albo Messi zagra slabo i te Francuskie indywidualnosci przesądza o zwycięstwie trojkolorowych. Pojde tu raczej w btts , ale NajbArdziej cieszy mnie to , ze odpadnie jedna z tych beznadziejnych drużyn .Francja gra niewiele lepiej od Argentyny a powiem więcej, że grają na takim samym słabym poziomie. Ewidentnie część podniecających się nie widziała meczów Francji bo byście tak w życiu nie napisali. Ja widziałem ich wszystkie spotkania i tam żadnego szału nie ma. Z Australią niemożliwe farty, z Peru dali radę strzelić i już później tylko głęboka defensywa, gdyby nie jakość Peru za równo przy stracie bramki po fatalnym błędzie przed polem karnym jak i w ofensywie, gdzie z taką Danią czy Francją Peru powinno strzelać bramki a mieli po tych meczach dalej zero na koncie.
Messi by strzelił karnego z Islandią, skończyliby z 6 punktami i koniec końców nikt by się do nich nie przyp.... Tak samo porażka z Chorwacją. W 1 połowie to Argentyna miała setę, gdzie gościu nie trafił do pustej bramki. Zdecydował koszmarny błąd Caballero i później Hrvastka już nabrała wiatru i pięknie ich wypunktowała.
taidio ja mam identyczne przeczucie
Argentyna awans 2,22
Ale z tego co pamiętam ty pograłeś, że Argentyna nie wyjdzie... i bardzo do tego przekonywałeś... Pisaliśmy o tym w temacie o ciekawych zakładach. Zgadzam się, że to no - bet.Wkoncu ktos napisal cos mądrego ! Przed turniejem pisałem , ze Argentyna to jedna wielka kupa a Francja to zlepek gwiazd , ktorzy nic ciekawego razem nie pokazują i z Deschampsem na lawce moga sobie jedynie wygrywać z takimi drużynami jak Australia i Peru i to z wielkim problemami. Dla mnie to jest no bet bo tez mam przeczucie , ze Argentyna awnasuje i wszyscy pseudoznawcy ( nie obrazając nikogo z tego forum, bardziej chodzi mi o tych, ktorzy o Francji wiedza tylko tyle , ze to najdroższa kadra swiata) oczywiście nie mozna wykluczyć, ze Francja jednak przejdzie ale ja mam dwie teorie co do tego meczu. Messiemu wlaczy sie Bóg futbolu i w pojedynke wprowadzi Argentynie do ćwierćfinału, albo Messi zagra slabo i te Francuskie indywidualnosci przesądza o zwycięstwie trojkolorowych. Pojde tu raczej w btts , ale NajbArdziej cieszy mnie to , ze odpadnie jedna z tych beznadziejnych drużyn .
Grubiej pogralem ChorwAcja pierwsze miejsce a dla zabawy Argentyna ostatnie miejsceWiecie co ja to bym zamknął już ten temat w zakresie rynków 1x2 bo to jest w tym sensie no bet. Będziecie teraz jak gimbaza przekrzykiwać się kto lepszy ? Francja nie zagrała wcale porywająco a Argentyna to sami wiecie. Jedna cudowna akcja i Argentyna może prowadzić, jedna cudowna akcja z 2 strony i Francja może prowadzić... To może być fajne widowisko dla kibiców i pewno będzie, ale w sensie bukmacherskim ja jak na razie nie widzę tu nic do grania... Stawianie własnych pieniędzy (mówię oczywiście grubo, a nie for fun) na jednych lub drugich to jak zabawa w rzut monetą. Jeśli ktoś podaje typ na jednych lub drugich dobrze by było żeby jeszcze napisał z jaką stawką w to wchodzi bo wejdzie jakaś nieobeznana osoba typu janusz ???? jakich pełno obrodziło na mundial i postawi swoją roczną pensję bo zobaczy awans Argentyny lub Francji i "bardzo mądre" analizy...
Argentyna - Francja NO BET (dla zabawy za 20zł Francja awans)
edit// na marginesie to bardzo się cieszę, że weszła Argentyna bo ocalało mi sporo kuponów, ale też będzie fajny koloryt na mundialu... Ten Sampaoli biegający przy linii, Messi itd - najciekawsza drużyna "gwiazd". Aaa i nie zapominajcie o trybunach... Niby to może mało znaczy, ale w ciężkich chwilach potrafi wydobyć z zawodników coś wielkiego co było wczoraj widać z Nigerią... Trybuny oczywiście będą argentyńskie bo Europejczyków na tym mundialu jest jak na lekarstwo. Dominują kibice z krajów arabskich (tzn teraz już się pakują ???? ) i z krajów Ameryki Płd
Ale z tego co pamiętam ty pograłeś, że Argentyna nie wyjdzie... i bardzo do tego przekonywałeś... Pisaliśmy o tym w temacie o ciekawych zakładach. Zgadzam się, że to no - bet.
Wolne bije griezmann. Pogba jak odleglosc jest znaczna.Kto wykonuje rzuty wolne u francuzów w pobliżu pola karnego Griezmann czy Pogba. Bo chce zagrać Griezmann przynajmniej 3 strzały.