darius010
Forum VIP
Ja się nie dziwię że duża cześć użytkowników typuje Niemcy win, po prosu Niemcy rzucili na kolana wszystkich po dwóch ostatnich meczach, można mówić że Anglia była w rozsypce, a Argentyna bez trenera, ale jestem w 100% pewien że gdyby którejś kol wiek z tych drużyn trafiła się tak drabinka jak Hiszpanom to też były by one w półfinale. Sformułowanie:
jest bez sensu, szczęście oznacza coś podobnego jak w informatyce zmienna, ja sama nazwa wskazuje szczęście można mieć dziś, a jutro już nie, a w ogóle gdyby tak faktycznie było że szczęście sprzyja lepszym to Adaś Małysz miałby trochę więcej niż 4 kule, o prycz tego Hiszpanie ostatnio nie udokumentowali swojej wyższości: Puchar Konfederacji pamiętacie (nie wygrali go), sam Mundial pokazuje nam że Hiszpania nie jest tak silna jak wielkie ma nazwiska, tak jak kolega wyżej napisał: "Hiszpanię - out", przynajmniej ja uważam że niesprawiedliwością będzie gra beznadziejnej Hiszpanii w finale, a odpadnięcie zachwycających swoją grą Niemców...No ok, szczęście sprzyja lepszym, ale szczęściu trzeba pomóc też, co jak widać się Hiszpanom póki co udaje.