>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

🐬🐬 Zapracować na sukces!

successful 2,6M

successful

ModTeam
Członek Załogi
Kupon 2766:

Bukmacher: Unibet

Hokej - KHL
Cherepovets - Yekaterinbuerg
Data: 04.11.2021 g. 15:00
Typ: Poniżej 5.5 gola (60 min.)
Kurs: 1,66

Stawka: 10j
Ew. wygrana: 16,6j
Wygrana: 16,6j

Ostatnia edycja:
successful 2,6M

successful

ModTeam
Członek Załogi
Wygrana Napoli. Po prostu. W poprzednim mecz trochę zajęło, zanim otworzyli sobie drogę do bramki. Pierwszy gol padł w 76. minucie, jednak potem dołożono dwie przyczyniając się do pierwszej porażki klubu przy Łazienkowskiej w ramach tegorocznych zmagań grupowych Ligi Europy. Ciekawostką jest fakt, że Legia wciąż prowadzi w tabeli za sprawą dwóch sensacyjnych zwycięstw ze Spartakiem na wyjeździe i z Leicester u siebie. Porażkę Legii typuję z dwóch powodów: po pierwsze, ich obecna forma w Ekstraklasie woła o pomstę do nieba. Mistrz Polski znalazł się w strefie spadkowej, i niewiele daje fakt, że mają do rozegrania zaległe spotkanie. Zwyczajnie coś się niedobrego dzieje w grze i to chcąc nie chcąc przełoży się na dzisiejszy wynik. Zmiana trenera na Marka Gołębiewskiego z całą pewnością wniesie dużo świeżości w zespół, ale nie sądzę, aby dzisiaj miało to przełożenie na nieoczekiwane zwycięstwo czy nawet uratowanie punktu. Po wtóre zaś, Legia jako żywo naśladuje poczynania Sheriff Tiraspol w fazie grupowej Ligi Mistrzów. Ci ostatni wygrali niespodziewanie dwa pierwsze mecze, trzecie zaś przegrali. Wczoraj także zakończyli mecz porażką. Widzę tutaj dużą analogię (Legia również dwa nieoczekiwane zwycięstwa, potem porażka), i choć nie ma to żadnego związku z formą zespołów, to po prostu myślę, że czas opuścić jakże fajne pierwsze miejsce w grupie C.

successful 2,6M

successful

ModTeam
Członek Załogi
Powraca zdarzenie, które od dłuższego czasu obserwuję i w którym widzę szanse wyższe niż oceniają je bukmacherzy. Cefn Druids jest dla ligi walijskiej typowym dostarczycielem punktów. Obydwa zespoły rywalizowały ze sobą czterokrotnie i w każdym przypadku Newton gromił dzisiejszego rywala.

Z grubsza swoje obserwacje opisałem tutaj, przy okazji poprzedniego meczu:

Nie sądzę aby dzisiaj miała nastąpić jakaś nieoczekiwana zmiana sytuacji. Myślę, że Newton, który ma do perfekcji rozpracowanego swojego dzisiejszego rywala, odniesie zwycięstwo z co najmniej dwubramkową przewagą. Nie podnoszę handicapu do - 2.5, ponieważ nie przekonuje mnie początek obecnego sezonu w wydaniu Newton. Mimo wszystko spośród ostatnich swoich sześciu meczów, trzy wygrali różnicą minimum dwóch bramek, i nie chce mi się wierzyć, że mogliby mieć problem z powtórzeniem takiego wyniku z absolutnie najsłabszą ekipą w lidze.

successful 2,6M

successful

ModTeam
Członek Załogi
Kupon 2775:

Bukmacher: Unibet

Piłka nożna - 1. Niemcy
Mainz - Borussia Moenchengladbach
Data: 05.11.2021 g. 20:30
Typ: Borussia Moenchengladbach strzeli gola
Kurs: 1,22

Stawka: 10j