gdzie jest opisane, ze zaklad h2h dotyczy konkretnego wyscigu a nie h2h w calym meczu? w ktorym momencie pojawia sie opis, ze zaklad rzeczywiscie dotyczy konkretnego wyscigu a nie calych zawodow? to nie ma wynikac z dedukcji tylko powinno byc opisane wprost, ze zaklady h2h dotycza konkretnego wyscigu a nie calych zawodow. h2h w zawodach idnywidualnych rowniez oznacza konkretny wyscig czy cale zawody? chyba ze rzeczywiscie kolega sobie robi jaja, bo ja to w swietego mikolaja wierze, wiec ze mnie mozna sobie robic jaja.
edit; oznaczenia sie opisuje w regulaminie, zeby wiedziec co oznaczaja. chyba, ze w ustawie jest opisane, ze h2h w zuzlu dotyczy wyscigu a nie meczu. nie, nie szukam dziury w calym. serio oznaczenia sie opisuje... na poczatku regulaminow jest napisane kto jest graczem i takie tam.
edit2; dla mnie h2h bez takiego opisu dotyczacego konkretnego biegu to zaklad na to kto bedzie lepszy w meczu a nie wysciugu. i do momentu pojawienia sie informacji, ze zaklad jednak dotyczy biegu nie mialbym pojecia, ze chodzi o wyscig