Nie jestem pewny ale czy oni nie liczą pierwszych 5 startów a jeśli taka sama liczba pkt to liczba wygranych biegów? Pamiętam że gdzieś tak było...Hey
Zawarłem zakład w unibet
Najwięcej punktów Jarek- Lindgren dzisiaj liga Szwedzka zagrane na Fryderyka zakład dwó- drogowy punktacja
Jarosław Hampel (3,3,3,0,3) 12
Fredrik Lindgren (3,1*,2,3,3,2) 14+1
rozliczyli jako przegrany
jak dla mnie nawet liczac 5 pierwszych Szweda to bez opcji remisu powinien byc zwrot, licze na opinie czesciej grajacych w unibecie
liczą się wszystkie starty ,fredka wygrał w tej parze ,jesli dali na fredke przegrany to sie pomylili i pisz do nich to poprawiąNie jestem pewny ale czy oni nie liczą pierwszych 5 startów a jeśli taka sama liczba pkt to liczba wygranych biegów? Pamiętam że gdzieś tak było...
Miałem to samo w STS (Hampel +8,5)Ten Hampel to klątwa jakaś dziś zagrałem over 8.5 punktu w totolotek.pl zakład wygrany po 3 startach.. rozliczony jako przegrany..
Rozumiem, że chodzi o drużynowego mistrza Polski. Aktualnie tylko na LVbet i forBET. Ten drugi z racji, że został sponsorem tytularnym Włókniarza najszybciej wystawił kursy.Znajdę gdzieś zakład długoterminowy na mistrza Polski?