Nie stawkę podzielono a kurs. W wypadku Warda to jest niski kurs, ale już Batch miał zdecydowanie większy kurs.
Poza tym dziwi Cię takie dzielenie? Już wiele razy się z tym spotkałem, więc to nie nowość.
Nie dziwi mnie procedura dzielenia sama w sobie, jako "dead heat" jest przewidziana w zasadach niektórych buków. Dziwią mnie natomiast bardzo enigmatycznie sformułowane zasady żużla w tym bukmacherze oraz ignorowanie istniejących własnych zapisów.
Na pytanie do supportu o podstawę regulaminową takiego rozliczenia nie otrzymałem odpowiedzi (tylko, że tak zadecydowali traderzy), natomiast przytoczony punkt regulaminu mówiący o remisie został skwitowany, że "odnosi sie do zakladow na mecze zuzlowe pomiedzy dwiema druzynami a nie mistrzostw świata".
Ale jak, skoro przy meczach jest zawsze opcja remisu (X), z reguły po kursie 15...
Mniejsza o wysokość zwrotu w tym konkretnym przypadku, ale powinni, wzorem choćby betssona, uporządkować ten regulamin i jego zapisy - bo "tak zadecydowali traderzy" każdemu można odpisać.