przegrany :? ???? bo pojechał 4 razy i raz zrezygnował.. przynajmniej tak mi się wydaje, skoro minimum 3 razy musi jechać....i jak to teraz rozliczą z Holderem
dałem Holder miejsca 1-8
bukmacher: totolotek
przegrany :? ???? bo pojechał 4 razy i raz zrezygnował.. przynajmniej tak mi się wydaje, skoro minimum 3 razy musi jechać....i jak to teraz rozliczą z Holderem
dałem Holder miejsca 1-8
bukmacher: totolotek
Jak to unieważnili? :? Grand Prix się odbyło więc nie powinno to mieć miejsca. Bo rozumiem, że masz zwrot stawki za która zagrałes na konto w Unibecie? Napisz do nich, jeśli nie można było by łączyć u nich zakładów np. na Grand Prix to byś nie mógł w ogóle wnieść zakładu
Wydarzenie Stawka Kurs Wynik WypłataJak to unieważnili? :? Grand Prix się odbyło więc nie powinno to mieć miejsca. Bo rozumiem, że masz zwrot stawki za która zagrałes na konto w Unibecie? Napisz do nich, jeśli nie można było by łączyć u nich zakładów np. na Grand Prix to byś nie mógł w ogóle wnieść zakładu
Można łączyć w unibet. Przynajmniej można było przed 4:00 w piątek. Problemy z łączeniem często są w sportingbet.Napisz do nich, jeśli nie można było by łączyć u nich zakładów np. na Grand Prix to byś nie mógł w ogóle wnieść zakładu
Była opcja remisu, więc przegranaJak bet365 rozliczy dzisiejsze spotkanie piratów gdy pobrałem na nich handi +8 ? Jest szansa na zwrot jak w betsyfie ?
Czy co tydzień, albo co mecz muszą być takie same pytania? ludzie ogarnijcie się, od tego jest regulamin danego bukmachera (akurat Betsson ma sporo rozpisane) ewentualnie live chat.Pograłem zestawienie h2h w betssonie Holder-Buczkowski na Chrisa, a buk rozliczył mi jako przegrany. Buczek 6 - Chripsy 9. Betsson liczy tylko 5 startów jak ziemniak, czy to jest ich pomyłka ?
Przeczytaj regulamin tam wszystko jest napisane.Jako że widziałem dziś ofertę Betsafe zastanawiam się nad wpłatą drobnej sumki tam, pytanie czy warto tam grać żużel i czy rozliczanie zakładów jest podobne do tobetu ? A i co robią w przypadku remisu jak się stawia na zawodników ? Widzę że nie mają dodatnich punktów przy pojedynkach H2H. Wyczytałem na wcześniejszych stronach że liczą się zwycięstwa, a przy takiej same ich liczbie zakład jest rozliczany jako przegrany, funkcjonuje to dalej ?