2Jak fortuna rozliczy zakład kto lepszy - A. Jonsson-J. Hampel ?
2Jak fortuna rozliczy zakład kto lepszy - A. Jonsson-J. Hampel ?
Z własnego doświadczenia wiem, że jeżeli zakład jest błędnie wystawiony to takie zdarzenia lepiej omijać szerokim łukiem, bo w przypadku wygranej zakład zostanie anulowany, a w przypadku przegranej mogą go zatwierdzić i zasłaniać się swoim regulaminem.Stawiał ktoś półfinały szwedzkie na awans w Unibet ? Zrobili zwroty ze względu na złe kursy, Vetlanda przegrała, teraz wchodzę i co ?? Kasy nie ma na koncie, bo zwroty zostały cofnięte, ale zakład jest "cancelled", a wypłata "w trakcie"...
O ch. tu chodzi ??!!
ta, zwroty będą, bo przecież nie wyjechali nawet do pierwszego wyścigu.Witam czy w millenium przy zdarzeniu jakie wynikło wynik meczu i wyniki zawodników zostaną uznane jako zwrot? proszę o pomoc
totomix tak samo zwrot ?ta, zwroty będą, bo przecież nie wyjechali nawet do pierwszego wyścigu.
zwrot tylko za zdarzenia z tego spotkania, a nie w odniesieniu do całego AKO. Myślcie ludzie logicznie...czy dobrze rozumiem że będzie zwrot kasy nawet jak reszta typów wejdzie ?
zależny od regulaminu bukmachera, wystarczy przeczytacgrał ktoś tą pare Kasprzak - Dudek w expekcie ?
postawiłem na KK i mam rozliczony jako wygrana, a myślałem że bedzie zwrot, bo chyba minimum 3 biegi powinny być...
Na GP w Gorican miałem postawione na Jonssona w parze z Gollobem i zakład rozliczyli mi jeszcze przed finałem (obaj w nim jechali) więc wnioskuje z tego że liczą tylko rundę zasadniczą.Ja mam następujące pytanie... Na unibecie jest już wystawiona oferta head to head i napisane kto więcej pkt? Czy zawodnik na którego postawię może byc niżej w klasyfikacji końcowej, a przykładowo miec więcej pkt?
mają taki zapis: 5.11.7 Jeśli data wydarzenia, które jeszcze się nie rozpoczęło, zostanie przesunięta o 7 pełnych dni po pierwotnej dacie, lub przed nią, ogłoszonej przez odpowiedni związek sportowy, wszystkie zakłady zachowają ważność, nawet jeśli czas rozpoczęcia nowego meczu został przesunięty o więcej niż 36 godzin w którąkolwiek stronę. W przypadku, gdy wydarzenie, które jeszcze się nie rozpoczęło, zostanie przesunięte o więcej niż pełen tydzień, lub jeśli wydarzenie to się rozpoczęło, ale jego oficjalny rezultat nie został ogłoszony w ciągu 36 godzin, zakłady zostaną unieważnione.