DRAMAT !!!!!!!!!!! minęło 2 dni a ja nie znam wyników ligi szwedzkiej.Ile zdobył Watt 6 czy 8 pkt .Ile zdobył Fredka Lindreg 11 czy 10 pkt.Pisze do Betssona po raz 4 i odpisują mi ze zakłady zostały dobrze rozpatrzone czyli ze fredka zdobył 11 a Watt 6 pkt.To dlaczego
speedway.svemo podaje ze Watt zdobył 8 (mieli 6 ale poprawili na 8 ) a fredka 10.Oto treśc mojego 4 reklamacji do BETSSON ???? otyczy: żle rozpatrzony zakład
Wiadomość:
witam .Bardzo proszę ponowne rozpatrzenie zakładów:
161505813
161505806
161505025
161504949
prawidłowe wyniki na 100% są na
svemo.se, bo to jest strona szwedzkiej federacji sportów motorowych (tak jak u nas PZM). Oni w pierwszej chwili nie wpisali do protokołu zmiany Watta za Aspgrena w 10tym biegu co wydawało się być oczywistością. Poprawili to dzień po spotkaniu, a na portalach informacyjnych już nie zostało to skorygowane.Tak wiec na tej stronie po meczu było ze Watt ma 6 pkt a następnego dnia 8pkt! natomiast portale informacyjne, które państwo mi podawali i się nimi sugerują tego nie zmienili juz wyniku.Szwedzki związek motorowy skorygował wynik i jest oczywiste ze Watt w tych zawodach pojechał 5 razy i zdobył 8 pkt.
WSZYSTKIE ZAKŁADY MAM PRZEGRANE ALE WG
speedway.svemo powinienem miec wszystki zakłady wygrane
Bardzo proszę o pomoc, bo juz nie wiem co mam robic.Pasjonuje sie żuzlem i chyba po raz pierszy stwierdzam ze jestem gamoniem bo nie znam wyników i nie wiem ile ci panowie zrobili pkt.Zrobiłem to co napisał mi świetny fachowiec od Żuzla- FEKUS i nie przyniosło rezultatu.Tak na dobra sprawe mógłbym dalej do nich pisac ,ale juz nie wiem kto ma rację
MAŁO TEGO ,betsson odpowiedział mi nastepujaco:
Drogi Panie Marianie,
Dziękujemy za kontakt.
Uprzejmie informujemy, że zakłady zostały rozliczone poprawnie.
Jakas kur.... tak sobie po prsotu odpisała ,DRAMAT!!!!!!!!!!!!1
Zasugerowali sie wynikiem i mi go ciagle pokazuję ze sportowych faktów.No to napisałem do sportowych faktów i mineło 12 godzin i co zrobiły sportowe fakty?
ZMIENILI ZDOBYSZ PUNKTOWĄ WATTA Z 6 NA 8 PKT:
http://www.sportowefakty.pl/zuzel/304591/elitserien-hammarby-sztokholm-vastervik-6030-komplet-miedzinskiego
DRAMAT BETSAFE I DRAMAT BETSSON
Serdecznie pozdrawiam,
Ewa
Betsson Support.