coolmen7
Użytkownik
Jeżeli nie było remis to ZWROT, ale ja handicap po 8 wyścigach widzę tylko w Bet365 a tam są remisy.Panowie a jeżeli obstawiłem mecz handicapem po 8 biegu. I jest remis? a w ofercie nie było remisu ?
Jeżeli nie było remis to ZWROT, ale ja handicap po 8 wyścigach widzę tylko w Bet365 a tam są remisy.Panowie a jeżeli obstawiłem mecz handicapem po 8 biegu. I jest remis? a w ofercie nie było remisu ?
A liczy się ten handicap od 1 biegu do 8 ? Czy od 8 do 15 ? Bo już sam zgłupiałem;/ Na Live Chatcie babka mi napsiała że nie wie ;/Jeżeli nie było remis to ZWROT, ale ja handicap po 8 wyścigach widzę tylko w Bet365 a tam są remisy.
Ja gram w BwinZależy od buka, niektóre czekają 1-2 dni czy się nie odbędzie mecz ale najczęściej jednak jest zwrot od razu.
Ale czy ta zasada tyczy się tylko żużla ? Bo mi się wydaje że nie, a co do zwrotu nie ma szans abyś dostał bo po prostu raz żużlowiec jedzie 4 razy a raz 6 więc gdyby buki dawały za to zwroty kto ile jedzie to krucho by z nimi było. Miałeś pecha bo pewnie Dobrucki by zdobył ten 1-2 pkt w tym swoim biegu, ja ostatnio tak Golloba wtopiłem bo pojechał 3 wyścigi i gdyby pojechał 4 to musiał tam zdobyć 1 punkt i zakład bym miał dobry.Wczoraj na bet365 wybrałem taki typ:
Piraterna - Valsarna [R.Dobrucki - K.Jablonski (0-1)] 1 1,70
W swoim trzecim biegu nie wystartował Dobrucki powodem było wykluczenie za przekroczenie czasu 2 minut. W zasadach gry bet365 jest napisane "Jeśli którykolwiek z zawodników nie wystartuje w biegu, zakłady będą nieważne".
Nie zwrócono mi stawki. Mam podstawy ubiegać sie o zwrot, albo czegoś nie rozumiem?
Moim zdaniem liczy się to że obydwaj wystartowali przynajmniej te 3 razy a wykluczenie też chyba uznają jako start. Na pewno nie zrobią ci zwrotu. Zresztą ja tez przez to wykluczenie wtopiony mam kuponWczoraj na bet365 wybrałem taki typ:
Piraterna - Valsarna [R.Dobrucki - K.Jablonski (0-1)] 1 1,70
W swoim trzecim biegu nie wystartował Dobrucki powodem było wykluczenie za przekroczenie czasu 2 minut. W zasadach gry bet365 jest napisane "Jeśli którykolwiek z zawodników nie wystartuje w biegu, zakłady będą nieważne".
Nie zwrócono mi stawki. Mam podstawy ubiegać sie o zwrot, albo czegoś nie rozumiem?
zwrot pewnie będziesz miałMam pytanie, zagrałem na jednym z kuponów w betsafe pojedynek: Sullivan & Adams.
Obaj zdobyli po 7 punktów ale adams zdobył 1 punkt bonusowy. Rozlicza mi po kursie 1 czy nie??
Dodam ze na LC powiedzieli ze niemają jeszcze na stronie oficjalnego regulaminu w tym przypadku. Chodzi o rozliczanie zdarzeń żużlowych H2H. Wstyd betsyfie, wstyd.
A jednak bonus sie liczy (tylko w przypadku gdy jet rowna ilosc punktów)!!!zwrot pewnie będziesz miał