>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Info Żużel u bukmacherów (zasady rozliczania, gdzie grać itd.)

elwis1 0

elwis1

Użytkownik
stary postawilem na dokladnie te sama pare rowniez w stsie. Po prostu jesli zawodnik ma rowna liczbe pkt liczy sie numer startowy GP. Mimo to tez bylem bardzo zdziwiony i nie ukrywam, ze rozgoryczony tym faktem, poniewaz oprocz tej pary postawilem na jednym kuponie kilka innych. Wg Canal + i wg mnie to Bjarne powinien byc przed Harrisem, poniewaz mial wiecej drugich miejsc. Jednak tak jak mowie STS bierze numer startowy GP. Szkoda, ze wczesniej tego nie wiedzialem.

K 0

kemp

Użytkownik
Słuchaj Elvis mnie skłoniło do napisania reklamacji tekst który zaraz wkleje z supportu zakładów bukmacherskich fortuna.Oto jak koleś mi wytłumaczył sam siebie pogrążając.Mieli oni także tą samą parę i wynik był także korzstny dla Harrisa.
&quot;Dzień dobry,Remis w żużlu wg. regulaminu Grand Prix rozpatrywany jest w następujący sposób:a) Pierwszeństwo będzie dane zawodnikom (wśród których jest remis punktowy) posiadającym największą ilość miejsc 1, 2, 3 lub 4 („0” pkt. za ostatnie miejsce jest traktowane wyżej niż dyskwalifikacja z jakiegokolwiek powodu)b) Jeżeli po zastosowaniu pkt. a) nadal mamy remis i dotyczy on tylko dwóch zawodników to pierwszeństwo będzie dane zawodnikowi, który zajął lepsze miejscew biegu lub biegach w których obaj zawodnicy się spotkali.c) Jeżeli po zastosowaniu pkt. a) nadal mamy remis i dotyczy on więcej niż dwóch zawodników, należy sprawdzić czy istnieje sposób na określenie prawidłowej kolejności, przykład:3 zawodników A, B, C posiada taką samą ilość punktów:zawodnik A pokonał zawodnika Bzawodnik A pokonał zawodnika Czawodnik B pokonał zawodnika CW takim przypadku pierwszeństwo będzie dane zawodnikowi A, następnie zawodnikowi B oraz C.d) Jeżeli punkt a), b) i c) nie rozstrzygnie remisu to o kolejności decyduje numer startowy zawodnika.W GP Czech sytuacja wyglądała następująco:HARRIS, Chris, IVERSEN, Niels-Kristian i PEDERSEN, Bjarne zodbyli po siedem punktów.Stosując punkt a) nie jesteśmy w stanie określić prawidłowej kolejności tej trójki gdyż wygląda to następująco:Chris HARRIS - 1x3, 1x2, 2x1, 1x0Niels-Kristian IVERSEN - 1x3, 1x2, 2x1, 1x0Bjarne PEDERSEN - 1x3, 2x2, 0x1, 2x0Tak więc w przypadku tym sytuacja dwóch zawodników nadal pozostaje niejasna i należy przejść do punktu c), gdzie sytuacja wygląda następująco:Harris pokonał PedersenaIversen pokonał HarrisaPedersen pokonał IversenaPo zastosowaniu punktu c) kolejny raz nie jesteśmy w stanie określić prawidłowej kolejności tych trzech zawodników, należy więc przejść do punktu d), który mówi o tym, że w takim przypadku o prawidłowej kolejności decydować ma numer startowy zawodnika, czyli:Chris HARRIS z numerem 9 zajmuje miejsce 9,Bjarne PEDERSEN z numerem 11 zajmuje miejsce 10,Niels-Kristian IVERSEN z numerem 12 zajmuje miejsce 11&quot;

Więc według mnie punkt a) tutaj w zupełności rozstrzyga ponieważ Pedersen jak i Harris mieli po jednej Trójce ale Pedersen miał dwie dwójki.Koleś się pogubił i na innym forum mi podsuneli że buki naziemnie mają regulamin jakiś biegopunktowy czy jakoś tak i żebym czy prędzej pisał reklamacje ???? .Zobaczymy jak to się skończy.Kiedyś była podobna sytuacja czytałem gdzieś na necie i ponoć kolesiowi zmienili wynik.Ja kupon na szczęście trzymam ???? Dam znać jak się sprawa zakońćzy.

_elbisi 0

_elbisi

Użytkownik
Witam.Mam takie pytanie i byłbym wdzięczny jeśli Wasza redakcja by mogła mi w odpowiedzi na nie pomóc.A więc zaczynam odpoczątku.W sobote zagrałem u pewnego bukmachera na GP na żużlu w Pradze a dokładniej na pare kto będzie lepszy Bjarne Pedersen-Chris Harris.Po zakończeniu startów przez tych dwóch panów Bjarne miał szanse na awans do półfinału będąc ósmym a Harris już nie będąć 9.Dopiero Holta w ostatnim biegu fazy zasadniczej Tj.20 wypchnął odpowiednio Pedersena na 9 miejsce a Harrisa na 10.Tak też pokazywała oficjalna tabela na Canal Plus po fazie zasadniczej i po zakończeniu zawodów.Moje zdziwienie było ogromne gdy spojrzałem na wyniki bukmachera w których on ma że Harris jest 9 a Pedersen 10.Moje pytanie brzmi jakim cudem Harris wyprzedził Pedersena skoro Harris niemiał szans na półfinał a Pedersen jeszcze miał?Całe te zawody oglądałem na żywo więc tym bardziej moje zdziwienie jest ogromne.Różne źródła podają co innego.Czy możliwe że Canal Plus zrobił błąd pokazując Bjarnego z szansami na półfinał a potem na 9 pozycji a Harrisa na 10?Pod moją wypowiedzią zamieszcze adres strony na której według mnie są prawidłowe wyniki.Proszę o przeanalizowanie mojego pytania jeśli to możliwe i rzetelną odpowiedź ponieważ spędza mi to sen z oczu ???? .Dziękuje z góry.

P.S: Napisałem już reklamacje do stsu teraz tylko czekam na odpowiedź.
Adres strony: http://www.zuzel.sport24.pl/news/show/65459/grand_prix/wielka_nagroda_czech_dla_nickiego_pedersena/

Witam sts ma chyba taki regulamin ze przy rownej ilosci punktow wygrywa zawodnik z nizszym numerem startowym. Sprawdz sobie w regulaminie jeszcze dokladnie bo ja niestety na 100 nie odpowiem bo tam nie gram.

verti 3,4K

verti

Forum VIP
W expektcie można było obstawiać 1. Ligę Polską, każdą kolejkę oraz czasami podczas ważniejszych spotkań w bet365.

cielak221 71

cielak221

Użytkownik
Jakie buki polecacie do obstawiania żużla ???
Jaki buk ma najlepszą ofertę na żużel (polska liga,grand prix, angielska, szwedzka) ??
Najlepszą ofertę na żużel ma moim zdaniem bet365. Najszybciej wystawiają kursy no i bogata oferta. (handicap meczowy, 1x2, ilość punktów zawodnika, h2h).
Polska liga- Tobet, Expekt (w obu bukach bogata oferta, dorównują bet365), Unibet (moim zdaniem specjalizują się w lidze szwedzkiej. Wystawiają ofertę nawet na 2 ligę szwedzką oraz 1ligę duńską), Bwin, SportingBet, BetGun(tylko polska ekstraliga, często się pomylą, wystawią fajną linię)
Elite League- to co powyżej + Boylesports, prócz Betgun.
Grand Prix- to co powyżej plus jakieś betssony, betsafy, betclicki, bet-at-homy itd. Jeśli interesuje Cię obstawianie live zwycięzcę biegu, to polecam SportingBet, bwin, tobet (oficjalny sponsor SGP), ?unibet?.

Jeśli zamierzasz wybrać jednego bukmachera to zdecyduj się na bet365, expekt lub tobet jednak bardziej opłacalne jest łapanie kursów na bieżąco u różnych buków na interesujące Cię zdarzenie.

K 0

kryzys

Użytkownik
Cześć , Hampel zdobył 12 pkt prawda ? ????
Czyli over 11.5.
W expekt dałem over , a pokazało mi under i kupon w śmietniku. Do kiedy poprawią błąd ?
140 zł + , na 3 meczach.

cielak221 71

cielak221

Użytkownik
Cześć , Hampel zdobył 12 pkt prawda ? ????
Czyli over 11.5.
W expekt dałem over , a pokazało mi under i kupon w śmietniku. Do kiedy poprawią błąd ?
140 zł + , na 3 meczach.
Z zasad expekta:
- dla punktacji indywidualnej, taktyczne wyścigi (tactical rides) liczone są pojedynczo - punkty nie są podwajane.

Tak więc Jaroslav zdobył 10pktów= under 11.5

Z 0

ziutekpl

Użytkownik
Mam pytanie do meczu żużlowego z ligi szwedzkiej pomiedzy Vargarna- Vastervik. Mecz zostanie najprawdopodbniej przerwany poniewaz pada deszcz. Zagralem zaklad w tobecie i powiedziano mi tam ze po 36 godzinach dopiero rozlicza zaklad. Na kiedy mecz zostac przelozony i gdzie moge ta informacje zdobyc? Po wznowieniu mecz jest rozgrywany od poczatku?

G 0

gup-szy

Użytkownik
Mam pytanie do meczu żużlowego z ligi szwedzkiej pomiedzy Vargarna- Vastervik. Mecz zostanie najprawdopodbniej przerwany poniewaz pada deszcz. Zagralem zaklad w tobecie i powiedziano mi tam ze po 36 godzinach dopiero rozlicza zaklad. Na kiedy mecz zostac przelozony i gdzie moge ta informacje zdobyc? Po wznowieniu mecz jest rozgrywany od poczatku?
Nowego terminu póki co nie udało się ustalić, Tobet czeka z rozliczeniem z tego powodu, że jeżeli mecz będzie przełożony na jutro to nie będą go anulować. Mecz zacznie się od początku.

buzero 59

buzero

Użytkownik
mam pytanie a jak zakłady rozlicza bet365 ???
znaczy wiecie jak jest taka sytuacja jak dzis np:
Chris Harris -1 1.90
Remis przy handicapie - Matej Zagar +1 13.00
Matej Zagar +1 1,95
i teraz tak na pewno sa juz ci zawodnicy rozpisani do 4 podstawowych biegów natomiast MATEJ zapewne raz pojedzie jako Z/Z
i zakładamy wersje że np. matej pojedzie w biegu finałowym natomiast harris w tym biegu nie bedzie wybrany i nie pojedzie.....
i teraz tak np. Chris pojedzie 4 a MAtej 6 razy i jak to jest rozliczane???
a jak np. Chris 4 a MAtej 5 razy
bardzo proszę osoby kompetentne o pomoc

D 3,3K

davey_watt

Użytkownik
jest rozliczane jak jest. bodaj zawodnik jeśli wyjedzie chociaż raz to wyniki są mu zaliczane. buki wliczają z/z zwykle w kursy itp. nie ma znaczenia w ilu biegach wystartują
&quot;Zakłady są ważne w H2H, jeżeli obydwaj uczestnicy rozpoczęli przynajmniej jeden wyścig.
Jeśli którykolwiek z zawodników nie wystartuje w biegu, zakłady będą nieważne. Ponadto, jeśli wyścig zostanie wycofany przed zakończeniem spotkania, wszystkie zaklady na tenże wyścig zostaną anulowane.&quot;

verti 3,4K

verti

Forum VIP
i teraz tak na pewno sa juz ci zawodnicy rozpisani do 4 podstawowych biegów natomiast MATEJ zapewne raz pojedzie jako Z/Z
Matej nie może jechać jako Z/Z ze względu na zbyt wysokie KSM. W lidze brytyjskiej jest tak, że jako Z/Z mogą jechać zawodnicy mający niższy KSM od zawodnika zastępowanego ( McGowan, Hurry, Swettman) + jeden zawodnik legitymujący się wyższym KSM niż kontuzjowany w tym przypadku jest to Stead.
i zakładamy wersje że np. matej pojedzie w biegu finałowym natomiast harris w tym biegu nie bedzie wybrany i nie pojedzie.....
i teraz tak np. Chris pojedzie 4 a MAtej 6 razy i jak to jest rozliczane???
a jak np. Chris 4 a MAtej 5 razy
bardzo proszę osoby kompetentne o pomoc
Jak napisałem wcześniej, Matej nie może jechać 6 razy, jednak jeżeli coś takiego miałoby miejsce - to zakład powinnien byc bez problemu rozstrzygnięty na korzyść Zagar o ile faktycznie, ten miałby więcej punktów niż Harris ????

jawek 313

jawek

Użytkownik
wiecie może, czy tylko dla DPS nie moge grac zakladow akumulacyjnych w bet365 czy zawsze w zuzlu tak jest ?

Do góry Bottom